020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Digitale Events

Steeds meer krijgen bedrijven te maken met Team-Outs. Door thuiswerken is het personeel steeds minder connected. Ze missen het fysieke vergaderen, de spontane contactmomenten bij de koffieautomaat & praten over alledaagse zaken zoals voetbal, kinderen & kleding. Om toch weer verbinding binnen de teams te verkrijgen hebben wij verschillende Digitale Events bedacht!

ONLINE PUBQUIZ

Tijdens onze Online PubQuiz zorgen wij toch voor warme collega contact momenten. In onze PubQuiz vol interactieve vragen staan vooral humor, creativiteit en toegankelijkheid centraal. Wij gaan voor een persoonlijk programma waarbij er veel gelachen wordt door alle leuke filmpjes en creatieve vragen, maar waar iedereen natuurlijk ook wel erg graag wil winnen! Alle deelnemers zijn live in beeld & we maken gebruik van een ‘Live Ranking’ systeem waardoor je na elke vraag de tussenstand ziet. Wij voegen tevens 10 vragen over jullie bedrijf toe aan de PubQuiz voor de persoonlijke touch! Wij kunnen onze Online PubQuiz verzorgen door middel van een Digitale Kantine, Zoom, Teams of een ander communicatieplatform!

YOUR DIGITAL OFFICE

Uw eigen digitale kantoor 24/7 open voor meetings, presentaties, beurzen, online events & meer. Met de nieuwste VR-techniek (geen bril nodig) ontmoet u elkaar als in real life en ontstaan er ‘spontane collega contact momenten!’ Het 2022 alternatief voor de saaie Zoom/Teams vergaderingen!

ONLINE TEAM CHALLENGE

Uitvoeren van zoveel mogelijk leuke, ludieke, leerzame, sportieve opdrachten in een bepaald tijdsbestek. De kunst is om zo snel en origineel mogelijk de opdracht uit te voeren en in te sturen.

In een speciale whatsapp galerij worden de ingezonden opdrachten gewaardeerd met 1,2 of 3 sterren. Het team of persoon met de meeste sterren is de winnaar. Achter de opdracht staat hoe het moet worden aangeleverd als tekst/foto/selfie/filmpje of spraakbericht.

DE DIGITALE KANTINE

De Digitale Kantine wordt ingericht met uw zelf gekozen thema’s. Bijvoorbeeld met de trailers van de Top 10 Netflix series van de werknemers, een Vitaliteits kantine of met beelden van de belangrijkste sportmomenten van het afgelopen weekend. Iedereen stapt in deze ruimtes/floors, praat en lacht met elkaar, net als in de echte kantine. 

Karaoke Floor

Als jullie gek zijn op zingen, heb je aan onze digitale Karaoke bar een hele goeie! In deze kantine worden er verschillende bekende hits ten tonele gebracht. Dit zorgt altijd voor komische taferelen.

Birthday Floor

Je verjaardag vieren? Met al je collega’s? Ook dat regelen wij! Een ruimte vol slingers en foto’s van de jarige. Het sfeertje en de lekkere deuntjes zorgen ervoor dat iedereen staat te kletsen met elkaar.

Sports Floor

Het kan weer! Gezellig ouwehoeren en wedstrijden bekijken met je collega’s op deze Sports Floor. Was het echt buitenspel? Is Ajax echt beter dan AZ? Of wordt toch Feijenoord kampioen?

Dit is slechts een greep uit de thema’s die wij in gedachte hebben! Kijk voor meer ‘floors’ op onze website voor De Digitale Kantine!

 

 

Offerte aanvragen (* verplicht veld)