020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Bedrijfsuitje Strand

Wil je een bedrijfsuitje op het strand organiseren? BeachEvents.nl is al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke bedrijfsuitjes langs de hele Nederlandse kust! Wij organiseren zelfs evenementen met meer dan 1500 personen! Wij nemen met plezier de gehele organisatie van een bedrijfsuitje strand uit handen en organiseren het perfecte uitje voor u. Zo heeft u geen zorgen en kan iedereen optimaal genieten!

Bedrijfsuitje met strandactiviteiten

Na een jaar keihard werken, is het tijd om keihard te ontspannen! Wilt u uw personeel belonen voor een jaar hard werken? Zoekt u iets nieuws, iets sportiefs en origineel voor een bedrijfsuitje? Dan is een bedrijfsuitje op het strand de perfecte manier om uw collega’s te leren kennen op een andere manier. De perfect georganiseerde dag aan het strand zal zorgen voor een positieve vibe binnen het bedrijf. Met een divers programma (actief-creatief-avontuurlijk) en verschillende sfeervolle locaties zal BeachEvents.nl ervoor zorgen dat uw personeel het bedrijfsuitje aan het strand nooit zal vergeten.

De formule 1 keert terug naar Zandvoort! Speciaal voor de echte racefans hebben wij ons nieuwe Grand Prix E-Chopper Experience op onze stoere E-Choppers! Zoek je naar een teambuilding activiteit als bedrijfsuitje? Onze We Robinson Experience heeft zich bewezen als ideale activiteit voor het versterken van de onderlinge banden. Of willen jullie met jullie bedrijf Op Vakantie? Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan Programma’s & Workshops!

Voor jullie bedrijfsuitje die draait om gekkigheid en fun hebben wij onze Crazy Games! Of willen jullie na een jaar Keihard Werken Keihard Ontspannen en mediteren met de Muse? Activiteiten zoals Powerkiten en Blokarten blijven ontzettend gaaf! Natuurlijk hebben wij nog veel meer!

Bedrijfsuitje op locatie

BeachEvents.nl is actief op alle stranden van Nederland! Van IJmuiden tot Zandvoort, van Noordwijk tot Scheveningen & van Kijkduin tot Hoek van Holland. Staat de gewenste locatie niet bij onze strandlocaties? Neemt gerust contact met ons op.

Bedrijfsuitje Winter

Al zestien winters organiseren wij magische WinterWonderLand evenementen met verschillende winterse Thema’s. Dit kan bij sfeervolle locaties in heel Nederland of bij jullie op locatie!

Een avond vol vertier in Noordpool sferen met interactief programma. Speel unieke Winterspelen als Winterfiguren Shooting Game, BierpulSchuiven, Nagelschläg, Skistok Vangen, Skibroek Hangen, Sneeuwbal Darten en de ‘Help de Noordpool Verzuipt Quiz’. Natuurlijk mag de Tiroler Hitbingo niet ontbreken U roept wij draaien! Wij komen graag bij jullie om te kijken welk WinterWonderLand programma het beste bij jullie past. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Slecht weer scenario

BeachEvents.nl organiseert jaarlijks meer dan 500 events. Met mooi en met slecht weer, in de zomer en in de winter. Al meer dan 30 jaar. Het strand is de droogste plek van Nederland. 9 van de 10 keer waaien de buien over. Onze instructeurs zorgen bij minder weer voor de juiste stemming. Onder het mom van ‘Blow Away Your Stress’ nemen deelnemers deel aan de activiteiten die in een ander schema worden afgewisseld met Chill & Meet Programma in de verwarmde locatie. Meer info is te vinden bij ons Slecht Weer Programma.

Advies nodig voor een bedrijfsuitje

BeachEvents.nl stemt het programma af op uw wensen. Wat dacht u van een stranddag met aansluitend een compleet verzorgde barbecue? Of een strandactiviteit met een gevarieerde lunch? Geef je liever de voorkeur aan een “stranddag op maat”? Neem dan direct contact met ons op via ons Zelf Samenstellen formulier of bel 020-6383264