020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

1,5 meter activiteiten

Groot nieuws! ook in 2021 zijn wij actief met onze ‘Corona Ontzorg Events’ die binnen de opgelegde richtlijnen kunnen worden georganiseerd. Zowel thuis, in de stad, in een natuurgebied of op het strand. Hieronder een greep uit de activiteiten die wij ‘Coronaproof’ kunnen uitvoeren

BEACHGAMES OP AFSTAND

Onze beachgames vormen het ultieme programma voor jullie bedrijf op 1,5 meter afstand, Ga tot het uiterste en test iedereen op kracht, snelheid, het bedenken van strategieën en nog veel meer bij deze ongekende, ludieke spellenronde in het zand.

BIKES & TOURS

Heerlijk ontspannen en geruisloos touren op onze stoer E-Choppers of onze sportieve E-Bikes langs mooie en bijzondere plekken. Heerlijk elkaar weer even zien waarbij de chopper de gepaste afstand aangeeft. Doe de City Tour, de Beach Tour of Nature Tour met onderweg lekkere hapjes en drankjes.

BLOKARTEN

Blokarten is de snelste en makkelijkste Beach Funsport van dit moment! Te beoefenen voor zowel jong als oud! In nog geen vijf minuten race je al in onze Blokarts over het strand met soms wel snelheden van wel 90 km per uur!

CROSSNET BEACHVOLLEYBAL

Beachvolleybal kan niet in coronatijden? Natuurlijk wel! Crossnet is een vierkante versie van deze bekende Meet & Greet strandsport! Atletiek ontmoet geduld in deze competitieve volleybal variant.

DAKAR ON THE BEACH

De Spectaculaire Race activiteit van BeachEvents! Racen met BIG Radiografisch bestuurbare Monster Cars op het strand met snelheden van soms boven de 90 km. Echt TeamWork is er vereist om de Monster Cars het traject vol scherpe bochten, obstakels en bruggen zo snel mogelijk af te leggen.

GOLFSURFEN

Surfen wordt steeds populairder in Nederland. De lessen worden gegeven met de verplichte 1,5 meter afstand van elkaar. Dus iets meer luisteren naar onze stoere surf instructors. Borrelen met hartige hapjes doen we gewoon op het ruimen strand vlak aan zee.

GPS IPAD TOCHT

Klaar met de saaie speurtochten? Wil je niet meer met die verkreukte en verwaaide papiertjes op stap, maar wel een leuke city game doen? Dan is de GPS iPad Tocht echt wat voor jullie.

GRAFFITI WORKSHOP

Bij Graffiti denken veel mensen aan het midden in de nacht bekladden van viaducten en verlaten panden. Deze manier van Graffiti is echt achterhaald. Graffiti is een ware kunstvorm geworden en past perfect op een schilderij. De echte professionals maken met spuitbussen met verf prachtige wandtekeningen en unieke doeken.

GRAND PRIX E-CHOPPER EXPERIENCE

2020 staat in het teken van events rond de Formule 1. Met onder meer strandcircuits waar wij met Traxxas strandracers en 4WD Drive Landrovers racen waarmee allerlei behendigheidsproeven worden ondergaan. Onze speciaal uitgevoerde E-Choppers rijden routes met F1 gerelateerde opdrachten. Dit om een unieke combinatie van natuur & racen op hedendaagse wijze te beleven.

GYM ON THE BEACH

Thuiswerken & gesloten sportscholen? Fitness is de trend van nu! In dit programma werk je samen met collega’s aan fitheid, spierkracht en conditie van jou & jouw bedrijf. Intensieve Work Outs werken stress verlagend, communicatief verhogend en zorgen voor verbroedering.

HAKA WORKSHOP

Krachtige teambuilding Workshop waarbij energie & focus op krachtige wijze wordt gebundeld. Ervaren Haka coaches leren de teams diverse Haka bewegingen en daarbij behorende geluiden afgestemd op de doelen van deze dag op het bedrijf. De kunst is uiteindelijk de geleerde bewegingen en geluiden als één team zo foutloos mogelijk uit te voeren om zo het virus te verjagen

MINDLOUNGE

Met de MindLounge sla je maanden ervaring in mediteren over. Hoe? In onze mobiele MindLounge Room met relax meubilair meten we met speciale iPads jouw hersenactiviteit en zetten die om in geluid. Door het volgen van de geluiden breng kom je in je meest ontspannen staat waarvoor je punten krijgt. Ben jij straks de meest ontspannen man of vrouw van de company?

MOUNTAINBIKEN

Mountainbiken is hot! Met de stoere mountainbikes op dikke banden, fietsen door de duinen, over het strand, door het bos, de stad of als je mazzel hebt op het circuit van Zandvoort. Natuurlijk ook hier gelden de strikte 1,5 mtr instructies van onze instructeurs. Onderweg op de ruimere vlaktes lekkere hapjes en drankjes.

ONLINE PUBQUIZ

Geen fysieke nieuwjaarsborrel door de Lockdown? Tijdens onze Online PubQuiz zorgen wij toch voor warme collega contact momenten. Maak gebruik van een BeachEvents.nl presentator of presenteer zelf de PubQuiz! Natuurlijk word jij door ons volledig geïnstrueerd en getransformeerd tot een echte QuizMaster! Alle deelnemers zijn live in beeld & we maken gebruik van een ‘Live Ranking’ systeem waardoor je na elke vraag de tussenstand ziet. Wij voegen tevens 10 vragen over jullie bedrijf toe aan de PubQuiz voor de persoonlijke touch!

ONLINE TEAM CHALLENGE

Teambuilding in Corona tijden met de Online Team/Bedrijfs Challenge! Wat gaan we doen? Het gaat om het uitvoeren van zoveel mogelijk leuke, ludieke, leerzame, sportieve opdrachten samengesteld door BeachEvents.nl binnen een bepaald tijdsbestek. De kunst is om zo snel en origineel mogelijk de opdracht uit te voeren en in te sturen.

POWERKITEN

Weer zo’n spectaculair onderdeel! Powerkiten met Nasawings & matrassen! Starten met mini kites om het sturen onder de knie te krijgen. Vervolgens steeds grotere Powerkites tot meer dan 8 m2! Even zelf de lucht in? Kijk maar uit! Voor je het weet hang je in de lucht en maak je reuze sprongen van wel 2 meter hoog!

SCHILDER WORKSHOP

Ontdek jouw talent tijdens onze schilder workshop; ben jij de nieuwe Picasso? Het strand is met het uitzicht op zee de perfect locatie om inspiratie op te doen voor jouw schilderij. De prachtige omgeving zal ervoor zorgen dat jouw creativiteit weer gaat vloeien.

SEAWALK PADDLE

Al gehoord van de Franse sport Seawalk Paddle? Het is een enorme rage langs de Franse westkust, en wij brengen deze sport naar de Nederlandse stranden. BeachEvents.nl is ook de enige in Nederland die getraind en erkend zijn als officiële Seawalk Paddle instructeurs!

SPORTDAG SCHOLEN

Er worden weer sportdagen georganiseerd! Heerlijk uitwaaien op het strand of bij jullie schoolNa maanden gaan leerlingen weer lekker los op sportieve activiteiten en/of leerzame opdrachten. Dit alles binnen de restricties opgelegd door de overheid en het RIVM. Want ook bij ons staat de gezondheid voorop. 

STRANDGOLF

Met Strandgolf staan er nog steeds diverse (palmboom)holes in het veld, maar het is nu de bedoeling om in tweetallen de diverse banen van ongeveer 20 meter lang af te gaan. Elk tweetal heeft een strand golfclub en een balletje. Het is even wennen aan het zand, maar dit zorgt geheid voor veel lol! Strandgolf is daarnaast erg toegankelijk en leuk voor jong en oud. De holes zijn makkelijk te vinden dankzij onze levensgrote palmbomen!

SUPPEN

Stand Up Paddle Surfen, ofwel Suppen, is de snelst groeiende watersport in de wereld en afkomstig uit Hawaii. Suppen is een vorm van golfsurfen, waarbij je op een golfsurfplank en een peddel de zee opgaat. Je peddelt hierbij staand op het speciaal hiervoor gemaakte surfboard.

VLIEGERS BOUWEN

De workshop Vlieger Bouwen is een perfecte teambuilding workshop. Deze workshop test de deelnemers op communicatie, creativiteit en teamwork. En als de vlieger dan eenmaal echt de lucht in gaat, is dat een bijzondere ervaring voor iedereen!

YOGA ON THE BEACH

Het strand als ideale locatie voor Yoga. Met absolute innerlijke concentratie ontdek je je lichamelijke en geestelijke krachten die de innerlijke rust bij je naar boven brengt.. Mediteer & beheers je ademhaling en lichaam met de speciale technieken die de yoga instructeurs je leren. Alles natuurlijk op het geluid van de zee, de meeuwen & de kracht van de prachtige duinen.

Offerte aanvragen (* verplicht veld)