020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Mindlounge

De werkdruk van nu is hoog. Medewerkers worden verwacht 24 uur bereikbaar te zijn met als gevolg chronische stress welke leidt tot uitval. Mediteren kost tijd, geduld en concentratie. Voor veel mensen de reden af te haken of er zelfs niet aan te beginnen. Met de Muse MindLounge maken de deelnemers op een verbluffend eenvoudige wijze kennis met mediteren.

Met de MindLounge hebben wij een tool ontwikkeld die maanden ervaring in mediteren overslaat. Het geeft deelnemers via een speciaal geleide meditatie direct inzicht in de hersenactiviteit en de daarbij behorende mate van stressbestendigheid.

WAT IS DE MUSE?!

De Muse meet de hersenactiviteit, zet deze om in geluid en start zo automatisch de geleide meditatie. Deelnemers geleiden zichzelf via geluiden als storm (druk hoofd), lekker briesje (ontspannen) en fluitende vogels (totale ontspanning ) naar hun best bereikbare ontspanning. Sessies van 10 minuten geven via live resultaten direct inzicht in de ontspanningsgraad en progressie van elke meditatie.

Via een interactieve competitie kunnen tijdens de MindLounge alle scores worden vergeleken en verbonden. Om zo de meest ontspannen man of vrouw te benoemen of om de ontspanningsgraad van het gehele bedrijf te bepalen.

KEIHARD WERKEN, KEIHARD ONTSPANNEN!

INBEGREPEN

  • Ontvangst & Kennismaking
  • Instructie
  • Tablets & Muse Devices
  • Professionele Begeleiding
  • Prijsuitreiking
  • Eventueel Catering

Offerte aanvragen (* verplicht veld)

Download Brochure

Review

BeachEvents heeft bij onze soft-skill development day een mooie rol vervult om ons de waarde van 'rust' in te laten zien. Aan de hand van de 'muse' konden wij zien hoe effectief wij tot rust kunnen komen met onze kennis - Sander Oleana