020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Cocktail Workshop

Cocktails maken blijft enorm populair en is natuurlijk ook erg lekker! Deze zomerse Cocktail Workshop neemt u mee op reis door de lekkerste dranken en likeuren! Denk aan een Tequila Sunrise, Bloody Mary, Piña Colada en natuurlijk ook de Cosmopolitan. Deze Cocktails zijn slechts een greep uit de vele verschillende soorten cocktails die er bestaan. Leer de lekkerste cocktails shaken en proef je eigen creaties tijdens onze cocktail workshop. Deze cocktails smaken extra lekker met het mooie uitzicht op zee en de warme zonnestralen.

WORD JIJ EEN MEESTER IN COCKTAILS MAKEN?

Onze instructeurs zijn gediplomeerde cocktailshakers die u gedurende de workshop de fijne kneepjes van het vak leren. Hoe snijd u op een juiste manier de garnering? En welke smaken gaan goed samen? Het zijn nu nog open vragen, maar na afloop van deze workshop zijn deze zeker ingevuld! Aan het einde van de cocktail workshop kent u de fijne kneepjes van het cocktail maken en kunt u deze vaardigheid de rest van uw leven gebruiken. Laat vanaf nu vrienden zien dat jij een meester bent in het maken van deze heerlijke drankjes!

Je hoeft geen professionele bartender te zijn om tijdens een cocktail workshop al de lekkerste drankjes te maken. De ervaring die je opdoet tijdens de cocktail workshop kan het begin zijn van een echte hobby, voor de echte fanatici misschien wel het begin van een nieuwe onverwachte carrière.

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT DOEN WE PRECIES TIJDENS DE COCKTAIL WORKSHOP?

Bij onze cocktail workshop ga je na een inleiding van onze expert, zelf aan de slag met het mixen, shaken, stirren en garneren van exotische cocktails. Verschillende mix technieken & baruitrustingen komen voorbij. Natuurlijk gaan de we cocktails ook proeven en uiteindelijk zetten wij de deelnemer met de lekkerste cocktail in het zonnetje!

WAAR KUNNEN WIJ DE COCKTAIL WORKSHOP VOLGEN?

Wij bieden de cocktail workshop sowieso aan in elke kustplaats. Zitten jullie in het binnenland? Neem gerust contact op! We hebben altijd mogelijkheden?

WAT IS DE PRIJS VAN DE COCKTAIL WORKSHOP?

Een cocktail workshop event is maatwerk. Graag willen wij jullie vragen om ons te bellen/mailen over jullie gewenste datum, aantal deelnemers & locatie. Dan maken wij een aantrekkelijke prijs op maat!

KUNNEN WE NA DE COCKTAIL WORKSHOP BLIJVEN ETEN?

Uiteraard! Een cocktail is het ideale ‘voorgerecht’ voor een tropische barbecue aan het strand.

INBEGREPEN

  • Ontvangst & Kennismaking
  • Instructie
  • Ingrediënten & Materialen
  • Cocktail Workshop
  • Professionele Begeleiding
  • Eventueel Catering

 

bekijk hier al onze workshops

Stel zelf uw evenement samen

Offerte aanvragen (* verplicht veld)