020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Cocktail Workshop

Cocktail shaken at the beach, de workshop waar we niet alleen drankjes mixen, maar ook een onvergetelijk feestje bouwen! Ontdek een wereld van smaken en creativiteit tijdens onze sprankelende cocktail workshop.

WORD EEN MEESTER IN COCKTAILS MAKEN

Onze instructeurs zijn gediplomeerde cocktailshakers die u gedurende de workshop de fijne kneepjes van het vak leren. Hoe snijd u op een juiste manier de garnering? En welke smaken gaan goed samen? Het zijn nu nog open vragen, maar na afloop van deze workshop zijn deze zeker ingevuld! Aan het einde van de cocktail workshop kent u de fijne kneepjes van het cocktail maken en kunt u deze vaardigheid de rest van uw leven gebruiken. Laat vanaf nu vrienden zien dat jij een meester bent in het maken van deze heerlijke drankjes!

Je hoeft geen professionele bartender te zijn om tijdens een cocktail workshop al de lekkerste drankjes te maken. De ervaring die je opdoet tijdens de cocktail workshop kan het begin zijn van een echte hobby, voor de echte fanatici misschien wel het begin van een nieuwe onverwachte carrière.

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT DOEN WE PRECIES TIJDENS DE COCKTAIL WORKSHOP?

Wat staat er op het menu? Twee verrukkelijke cocktails, bereid met verse ingrediënten die je smaakpapillen laten dansen en je stemming verhogen. Maar dat is nog niet alles! Onze gepassioneerde mixoloog staat klaar om je door het proces te leiden, met insider tips, trucs en een aanstekelijk enthousiasme dat je gegarandeerd inspireert.

WAAR KUNNEN WIJ DE COCKTAIL WORKSHOP VOLGEN?

Wij bieden de cocktail workshop aan in elke kustplaats. Zitten jullie in het binnenland? Neem gerust contact op!

WAT IS DE PRIJS VAN DE COCKTAIL WORKSHOP?

Een cocktail workshop event is maatwerk. Graag willen wij jullie vragen om ons te bellen/mailen over jullie gewenste datum, aantal deelnemers & locatie. Dan maken wij een aantrekkelijke prijs op maat!

KUNNEN WE NA DE COCKTAIL WORKSHOP BLIJVEN ETEN?

Uiteraard! Een cocktail is het ideale ‘voorgerecht’ voor een tropische barbecue aan het strand.

INBEGREPEN

  • Ontvangst & Kennismaking
  • Instructie
  • Ingrediënten & Materialen
  • Cocktail Workshop
  • Professionele Begeleiding
  • Eventueel Catering

 

bekijk hier al onze workshops

Stel zelf uw evenement samen

Offerte aanvragen (* verplicht veld)