020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Zandsculpturen Workshop

Deze workshop is een absolute topper in ons aanbod! Een zandkasteel bouwen, zoals in uw jeugd, is niet vergelijkbaar met deze rage. Zowel in binnen- als in buitenland verrijzen steeds vaker de mooiste sculpturen uit zand op het strand. Het is een echte professie geworden!

Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je onder begeleiding samen met je team je eigen meesterwerk maakt. Met je handen in het zand creëer je unieke sculpturen, van majestueuze kastelen tot levendige dieren en abstracte kunstwerken. Leer de geheimen van zandsculptuurtechnieken en ontdek hoe je met simpele tools en zand prachtige vormen kunt creëren.

  • 1 uur speel plezier
  • Begeleiding
  • Inclusief bots voetballen
  • Op locatie
 Met deze workshop worden de mooiste creaties gemaakt!

BOUWEN JULLIE DE MOOISTE ZANDSCULPTUUR?

In onze Workshop geven professionele zandbeeldhouwers tekst en uitleg over het maken van een sculptuur.  Zij leren jullie de kneepjes van het vak, zodat je daarna zelf een prachtige creatie kan gaan maken. Laat je creativiteit vloeien en maak de mooiste sculptuur van het strand! Het is natuurlijk ook gaaf om met een groep een sculptuur te maken en door samen te werken een fantastisch beeldhouwwerk op het strand neer te zetten. Maar uiteindelijk rest er aan het einde van de dag maar één vraag: Welk team heeft de mooiste sculptuur en kroont zich tot koning(in) van het strand?

 

INBEGREPEN

  • Meet & Greet op het Strand
  • Zandsculpturen Workshop van ongeveer 1,5 – 2 uur.
  • Instructies en begeleiding van een Professionele Instructeur
  • Eventueel Vooraf of Aansluitend een Drankje, Lunch of Heerlijke BBQ bij één van onze Partners op het Strand
  • De Workshop Zandsculpturen is op ieder strand mogelijk!

 

Bekijk al onze workshops

Stel zelf uw evenement samen

 

Offerte aanvragen (* verplicht veld)

Review

"We hebben een hele leuke middag gehad op het strand met bijna 100 pubers, zandsculpturen bouwen. Wat een leuke activiteit! We zijn dik tevreden" - Arnout Bronkhorst

"We hebben een top dag gehad met als activiteit zandsculpturen maken op het Zandvoortse strand. De activiteitenbegeleiding was goed en met korte lijntjes en goede communicatie om alles te plannen. Zo paste alles goed bij onze wensen. En het weer was fantastisch, wat een dag!" - Jeanne Bakermans

Chat openen
1
Vragen?
Vragen?