020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Blokarten

Blokarten, ook wel bekend als strandzeilen, is een spectaculaire activiteit waarbij je met hoge snelheden over het zand scheurt. Neem plaats in een speciaal ontworpen zeilwagen, grijp het stuur vast en laat de wind je voortstuwen.

Het is een unieke mix van spanning, vaardigheid en pure sensatie. Met de wind in je zeil en het strand als jouw racebaan, voel je samen met jouw collega’s, familie of vrienden de ultieme vrijheid.

Of je nu een beginner bent die kennismaakt met blokarten of een ervaren coureur die de grenzen wil verleggen, deze activiteit is geschikt voor iedereen. Geniet van de snelheid, daag jezelf uit en beleef een onvergetelijk avontuur op het strand.

  • 1 uur speel plezier
  • Begeleiding
  • Inclusief blokarts
  • Op locatie
Stap in een blokart en ervaar de ultieme snelheid en vrijheid op het strand! 

WAAR KUNNEN WIJ BLOKARTEN?

Laat je meevoeren door de wind, het brede strand, de zon, je vrienden of collega’s. Onze instructeurs nemen je mee in de geheimen van de natuurkrachten. Ga lekker los op onze Blokart locaties in Nederland! Onze mogelijke locaties zijn Blokarten IJmuiden, Blokarten Wijk aan Zee, Blokarten Hoek van Holland, Blokarten Ouddorp & Blokarten Texel 

Onze stoere instructeurs staan te popelen om ook van jullie Blokart Fan te maken, doordeweeks maar ook in het weekend! De instructeurs laten zien hoe je de blokart moet besturen, hoe je snelheid maakt en hoe je zo snel mogelijk bochten kunt maken

De activiteit is makkelijk te leren, en dankzij ons perfecte materiaal en ervaren instructeurs kan deze sport door iedereen beoefend worden. Stap direct in, en rijd weg na een korte instructie. Hou de wagen op koers, bespeel de wind en suis met een vaart over het strand. Adrenaline & spektakel gegarandeerd!

Enne …… natuurlijk denken wij creatief mee met de invulling van de rest van jullie programma.

VEELGESTELDE VRAGEN

IS DE OFFICIĂ‹LE NAAM BLOKARTEN, BLOWKARTEN OF STRANDZEILEN?

Hoe je de activiteit noemt maakt ons niet uit. Het kan allemaal!

WERKEN JULLIE MET EEN BUDDY SYSTEEM?

Wij werken met een Buddy (2:1) systeem met Blokarten, maar ook met iedereen een eigen Blokart! Dit is volledig afhankelijk van het aantal deelnemers, het budget & de tijdsduur die jullie graag willen!

KAN JE ALS BEGINNER MEEDOEN?

Blokarten is een activiteit die voor iedereen geschikt is, er is geen zeilervaring voor nodig. Onder begeleiding van een instructeur leer je hoe je een Blokart bestuurt en er snelheid mee maakt.

De blokarts staan bij aankomst gereed en na een korte instructie kunt u direct het parcour op. Dit is een onvergetelijke ervaring waar nog lang over gesproken zal worden. Ervaar tijdens het blokarten de snelheid en kracht van de wind!

KUNNEN KINDEREN MEEDOEN?

Vanaf +- 12 jaar kunnen kinderen volledig deelnemen aan het Blokarten! Voor jongere kids hebben wij in Wijk aan Zee zijspannen die we koppelen aan de echte Blokarts.

GEBRUIKEN JULLIE GECERTIFICEERDE INSTRUCTEURS?

Alle clinics worden gegeven door gecertificeerde instructeurs. Dit is extra veilig en je bereikt snel resultaat.

KUNNEN WE BLOKARTEN COMBINEREN MET EEN ANDERE ACTIVITEIT?

Alle strand- en wateractiviteiten zijn te combineren. Of combineer meerdere activiteiten met een lunch of barbecue arrangement! Een populaire activiteit om het Blokarten mee te combineren is Powerkiten.

WAT DOEN WE ALS HET DRUK IS OP HET STRAND?

Dat maakt niets uit! We voeren deze activiteit uit in speciale ‘zones’ op de verschillende stranden op enkele minuten lopen vanaf de dichtsbijzijnde beachclub. Hier liggen geen zonaanbidders!

IS BLOKARTEN MOGELIJK IN ZANDVOORT?

Wij krijgen vaak de vraag of Blokarten Zandvoort mogelijk is. Helaas is dit niet toegestaan vanuit de gemeente. Blokarten IJmuiden & Blokarten Wijk aan Zee zijn wel heel dichtbij! Een ander gaaf alternatief voor in Zandvoort is Powerkiten.

IS BLOKARTEN MOGELIJK IN SCHEVENINGEN?

Wij krijgen vaak de vraag of Blokarten Scheveningen mogelijk is. Helaas is blokarten Scheveningen niet toegestaan vanuit de gemeente. Blokarten Hoek van Holland & Blokarten Ouddorp zijn wel heel dichtbij! Een ander gaaf alternatief voor in Scheveningen is Powerkiten.

BLOKARTEN ALS BEDRIJFSUITJE

BeachEvents.nl heeft al 30 jaar ervaring in het organiseren van onvergetelijke bedrijfsuitjes. Van kleine groepen tot bedrijven die een uitje willen voor 1000 of meer personen! We staan bekend om onze unieke concepten & ideeen. Meer informatie over wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kijk dan naar onze mogelijkheden voor een event of neem contact met ons op!

HOEVEEL WIND IS ER NODIG?

Wij beschikken over verschillende maten zeilen, waardoor er bijna altijd gereden kan worden. Bij een windkracht van 2 á 3 t/m 6 kunnen we gewoon racen over het strand! Langs de kust hebben we bijna altijd genoeg wind om optimaal te kunnen rijden.

WAT ALS ER TOCH TE WEINIG WIND STAAT?

Wij houden de windvoorspelling continu in de gaten. Mocht er toch te weinig wind voorspelt zijn, of is het een twijfelgeval, dan nemen we vooraf contact met je op. In dit geval kunnen wij een leuk alternatief programma aanbieden, wat kan bestaan uit een aantal van onze andere activiteiten. Uiteraard is het ook mogelijk om op een andere dag te komen.

INBEGREPEN

  • Ontvangst & Kennismaking
  • Instructie
  • Helmen & Riemen
  • Professionele Begeleiding
  • Eventueel Catering

 

Stel zelf uw evenement samen

Offerte aanvragen (* verplicht veld)

Review

Gisteren een uitermate leuke event-middag gehad via BeachEvents.nl. Ondanks de huidige maatregelen hebben zij voor ons een fijne locatie en activiteit kunnen regelen in een hele leuke setting. De sfeer was heel fijn op locatie en het blowkarten was fantastisch. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader als je een tof evenement wil organiseren in de huidige (corona) situatie - Julia de Vries

We zijn met 9 personen gaan blokarten. We hadden supergoed weer, lekker Ooster-windje. Sowieso een prachtig gezicht als je komt aanlopen met al die blokarts. Daarna Niek die ons gezellig kwam verwelkomen en ons instructies gaf. Wij hadden met 9 man 5 karten voor een uur en dat was prima zo. Het is een super spannende, originele en unieke activiteit. We hebben genoten! - Mirjam van den Berg

Wij zijn gaan Blokarten via BeachEvents. Op het strand kregen we een duidelijke instructie en we hebben erg veel lol gehad. Dankzij de support van de instructeurs en de wind was het een onvergetelijke activiteit. Complimenten aan alle medewerkers BeachEvents! - Michael Steenbergen

Wezen Blowkarten op het strand van wijk aan Zee. Kids en wij zelf ook vonden het super !! Top uitje! - Ron Noorlander

Chat openen
1
Vragen?
Vragen?