020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Programma’s

BeachEvents.nl organiseert al 34 jaar sportieve & gezellige programma’s op het strand die perfect geschikt zijn voor ieder bedrijfsuitje! Onze programma’s zijn geschikt voor alle leeftijden en groepen van 10 tot meer dan 1.500 mensen.

Zoek je naar een teambuilding programma als bedrijfsuitje? Onze We Robinson Experience heeft zich bewezen als ideale activiteit voor het versterken van de onderlinge banden. We Robinson is het ultieme overlevingsspel! U kent het van TV. Wij doen het voor jullie On The Beach. Zoek je naar een feestelijk vrijgezellenfeest? Tijdens ons nieuwe Beat the Bachelor programma nemen jullie afscheid van het leven als vrijgezel. Voor het zover is moet de bachelor nog wel even de nodige proeven ondergaan.

Speciaal voor jullie bedrijfsuitje die draait om gekkigheid en fun hebben wij onze Crazy Games! Willen jullie na een jaar Keihard Werken even Keihard Uitwaaien? Dan adviseren wij Blow Away Your Stress. Natuurlijk hebben wij nog veel meer! Boek bij BeachEvents.nl voor een onvergetelijk evenement!

Klik op de programma’s hieronder of neem contact met ons op!