020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Vrijgezellenfeest Strand

Een vrijgezellenfeest aan zee moet een onvergetelijke dag worden waarbij jullie afscheid nemen van een tijdperk & vrijgezel leven. BeachEvents.nl kent de beste locaties in Zandvoort, Bloemendaal, Scheveningen & de rest van Nederland. Tijdens jullie event nemen vrienden of vriendinnen elkaar nog eens in de maling en dagen elkaar uit. Zetten we de bachelor voor gek vandaag? De gelukkige die het vrijgezellenfeest mannen of vrijgezellenfeest vrouwen mag organiseren staat voor een belangrijke taak. Speciaal voor jullie hebben wij een top vijf gemaakt van activiteiten die wij aanbevelen!

VRIJGEZELLENFEEST TOP VIJF

1. BEAT THE BACHELOR

Het nieuwe Beat the Bachelor programma is perfect geschikt! Afscheid nemen van een leven als bachelor? Dat doe je met je beste vrienden. Voor het zover is moet de bachelor nog wel even de de nodige proeven ondergaan. Op het strand staan de Beat the Bachelor Battles klaar vol met hilarische opdrachten afgestemd op het verleden en het onstuimige karakter van de Bachelor. Opdrachten die zorgen voor gekkigheid en de ‘FRIENDS FOREVER’ feeling!

2. WE ROBINSON EXPERIENCE

We Robinson is het ultieme overlevingsspel! Test de bachelor, kan hij/zij overleven op een onbewoond eiland? U kent het van TV. Wij doen het voor jullie On The Beach. Samenwerken, teambuilding, plezier & creativiteit komen samen tijdens deze activiteit. Altijd weer een strijd vol spanning waar vriendschappen ontstaan of worden verstevigd.

3. COCKTAIL WORKSHOP

Cocktails maken blijft enorm populair als en is ook erg lekker! Deze zomerse Cocktail Workshop is perfect als vrijgezellenfeest vrouwen en neemt u mee op reis door de lekkerste dranken en likeuren! Denk aan een Tequila Sunrise, Bloody Mary, Piña Colada en natuurlijk ook de Cosmopolitan. Deze Cocktails zijn slechts een greep uit de vele verschillende soorten cocktails die er bestaan. Onze instructeurs zijn gediplomeerde cocktailshakers die jullie de fijne kneepjes van het vak leren. Leer de lekkerste cocktails shaken en proef je eigen creaties. Deze cocktails smaken extra lekker met het mooie uitzicht op zee en onder de warme zonnestralen.

4. POWERKITEN

Powerkiten met grote, krachtige vliegers op het strand is een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest mannen! Starten met mini kites om het sturen onder de knie te krijgen. Vervolgens steeds grotere Powerkites tot meer dan 8 m2! Even zelf de lucht in? Kijk maar uit! Voor je het weet hang je in de lucht en maak je reuze sprongen van wel 2 meter hoog! Powerkiten kan op alle stranden van Nederland.

5. SALSA WORKSHOP

Salsa is de grootste dansstijl van Midden -en Zuid-Amerika en heeft zijn oorsprong in Cuba. Er zijn vele verschillende variaties op de Salsa, maar tijdens deze workshop leer je de echte Cubaanse dansstijl! Salsa dansen zit vol met passie, energie en sensualiteit en is een echte verleidelijke stijl. Na jullie vrijgezellenfeest kunnen jullie gelijk salsa dansen bij de bruiloft! Deze vurige dansstijl met pittige danspassen is perfect om anderen te imponeren en de aantrekkingskracht naar anderen spat eraf! Ideaal als vrijgezellenfeest vrouwen!

AANRADERS VRIJGEZELLENFEEST MANNEN

Ben je benieuwd wat voor andere activiteiten wij nog adviseren voor mannen? Als vrijgezellenfeest mannen raden wij verder aan om te gaan powerboaten of als vrijgezellenfeest mannen kun je plaats nemen in onze full motion bewegende race simulator.

AANRADERS VRIJGEZELLENFEEST VROUWEN

Ben je benieuwd wat voor andere activiteiten wij nog adviseren voor vrijgezellenfeest vrouwen? Als vrijgezellenfeest vrouwen raden wij verder aan om gezond & lekker smoothies te shaken op het strand tijdens een smoothie workshop. Of zijn de crazy games meer wat voor jullie? Als je iets actievers wilt doen zijn de crazy games perfect voor jou vrijgezellenfeest vrouwen. Deze crazy games staat voor zorgeloze gekkigheid vol competitie, technieken & strategieën!

STAAT JOUW PERFECTE ACTIVITEIT ER NIET TUSSEN?

Andere topactiviteiten voor jullie zijn bijvoorbeeld Friends Forever Yoga. Bespreek met ons de mogelijkheden van ruige elementen op zee, crazy op het strand en creatief met elkaar tijdens leuke workshops!

Combineer je vrijgezellenfeest met verschillende activiteiten, tropical barbecue, borrel & beachparty! Boek bij BeachEvents.nl voor een onvergetelijke dag!

Stel zelf uw evenement samen

VEELGESTELDE VRAGEN

IS EEN VRIJGEZELLENFEEST MOGELIJK MET EEN BESCHEIDEN BUDGET?

Elk vrijgezellenfeest is maatwerk. Wij bieden aantrekkelijke arrangementen aan, afhankelijk van locatie, datum, aantallen & wensen. Overleg met ons over jullie budget en dan maken wij er samen een onvergetelijke dag van!

ZIJN ER UITGAANSMOGELIJKHEDEN IN DE BUURT?

Willen jullie na de activiteiten de dag afsluiten in het uitgaansleven? BeachEvents.nl is actief langs de hele Nederlandse kust en kent de beste uitgaansmogelijkheden voor een feestelijk einde van de dag!

ZIJN ER MOGELIJKHEDEN VOOR EEN OVERNACHTING?

Willen jullie overnachten in de regio? BeachEvents.nl werkt al vele jaren samen met de beste hotels langs de hele Nederlandse kust!

Offerte aanvragen (* verplicht veld)