020 638 32 64
Al 28 jaar onvergetelijke bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en teambuilding uitjes!

Golfsurfen

Golfsurfen langs de Nederlandse kust niet mogelijk? Wij laten je op een ongekende manier het tegendeel zien op een strandlocatie naar wens. Surfen is erg populair in Nederland en velen zijn het jaar rond te vinden op het water. In de zomer genieten zij mee van het mooie weer en in de winter is het enorm gaaf met hoge golven. Want het belangrijkste is natuurlijk de hoogte van de golven: hoe hoger de golf, hoe meer sensatie, maar ook met rustige branding kan je prima surfen.

De cursus Golfsurfen start met uitleg van de theorie, om vervolgens met deze kennis de zee op te gaan. In het water worden door onze instructeurs tips gegeven over geschikte ‘surf’ golven. Als je weet welke golfen je moet pakken is het vanaf dan een kwestie van timing en doorzettingsvermogen. Wie lukt het om staand op de plank de kust te bereiken? Deze clinic Golfsurfen is een echte aanrader voor iedereen!

Eventueel kan er een competitief verband aan worden toegevoegd door een ”Stand and Trick” prijs aan vast te hangen. Onze instructeurs beoordelen jullie op doorzettingsvermogen, maar ook houding en eventuele trucjes.

Andere activiteiten? bekijk onze Beach of Water Sports

Stel zelf uw evenement samen

Offerte aanvragen (* verplicht veld)