020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Golfsurfen

Golfsurfen langs de Nederlandse kust!

Wij laten je op een ongekende manier het tegendeel zien op een strandlocatie naar wens. Surfen is erg populair in Nederland en velen zijn het jaar rond te vinden op het water. In de zomer genieten zij mee van het mooie weer en in de winter is het enorm gaaf met hoge golven. Want het belangrijkste is natuurlijk de hoogte van de golven: hoe hoger de golf, hoe meer sensatie, maar ook met rustige branding kan je prima surfen.

De cursus Golfsurfen start met uitleg van de theorie, om vervolgens met deze kennis de zee op te gaan. In het water worden door onze instructeurs tips gegeven over geschikte golven. Als je weet welke golfen je moet pakken is het vanaf dan een kwestie van timing en doorzettingsvermogen. Wie lukt het om staand op de plank de kust te bereiken? Deze clinic Golfsurfen is een echte aanrader voor iedereen!

Eventueel kan er een competitief verband aan worden toegevoegd door een ”Stand and Trick” prijs aan vast te hangen. Onze instructeurs beoordelen jullie op doorzettingsvermogen, maar ook houding en eventuele trucjes.

Stel zelf uw evenement samen

Offerte aanvragen (* verplicht veld)

Review

Een erg leuke dag mogen beleven. Zowel de Robinson als het golfsurfen waren super leuke activiteiten. Zelfs opa van 85 heeft meegedaan met de Robinson. Wie weet gaat hij volgende keer nog wel mee met golfsurfen