020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Golfsurfen

De zon, zee en het strand vormen het decor voor deze sport met als belangrijke factor de geschikte golf. Hoe hoger de golf, hoe meer sensatie, maar ook met rustige branding kunt u vaak al goed in Nederland surfen onze instructeurs vertellen je op speelse wijze hoe! Een kwestie van timing en doorzettingsvermogen. Wie lukt het om staand op de plank de kust te bereiken? Natuurlijk krijg je een heerlijke wetsuit aan en kan je het water lachend de baas zijn.

  • 1¬†uur speel plezier
  • Begeleiding
  • Inclusief bots voetballen
  • Op locatie
KUNNEN JULLIE DE GOLVEN AAN?

GOLFSURFEN ZANDVOORT

Heb jij er altijd al van gedroomd om één te zijn met de golven? Pak dan nu je kans! Golfsurfen Zandvoort kan bijna altijd. Voor de eerste les zijn de wat kleinere golven perfect om te leren balans te houden op de surfplank. BeachEvents.nl biedt de ultieme introductie van golfsurfen aan. Zandvoort is daarnaast perfect bereikbaar met het openbaar vervoer!

GOLFSURFEN SCHEVENINGEN

Ga je liever voor Golfsurfen Scheveningen? dat kan! Scheveningen is al jaren de surfspot van Nederland en is ook een ideale plek voor de beginnende & ervaren surfer. Dankzij de haven van Scheveningen is er altijd een plek te vinden waar u beschut bent tegen de zuidwestenwind. Dit in combinatie met de perfecte zeestromingen geeft Scheveningen de ideale condities om te leren golfsurfen.

GOLFSURFEN HOEK VAN HOLLAND

Golfsurfen Hoek van Holland is ook een perfecte locatie! Met haar veilige zandbodem is ook dit een ideale plek om je eerste golven te pakken, maar het is ook nog uitdagend genoeg voor de gevorderde surfer.

GOLFSURFEN OP LOCATIE

Wij hebben vaste locaties op een aantal stranden met omkleedruimtes & douches, maar rijden met plezier met alle materialen naar jullie toe! Golfsurfen op locatie is dus zeker mogelijk!

ER STAAT GEEN WIND, WAT NU?!

Dat het windstil is hoeft niet te betekenen dat er geen golven zijn! De hoogte van de golven is van veel verschillende factoren afhankelijk, waardoor het ook een ideaal bedrijfsuitje is voor in de zomer! Bovendien kunnen we altijd snel schakelen naar het net zo populaire Suppen bij weinig golven!

INBEGREPEN

  • Ontvangst & Kennismaking
  • Instructie
  • WetSuits & Omkleedruimtes
  • Professionele Begeleiding
  • Eventueel Catering

 

Stel zelf uw evenement samen

Offerte aanvragen (* verplicht veld)

Review

Een erg leuke dag mogen beleven. Zowel de Robinson als het golfsurfen waren super leuke activiteiten. Zelfs opa van 85 heeft meegedaan met de Robinson. Wie weet gaat hij volgende keer nog wel mee met golfsurfen - Liesbeth Mulder