020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Kinderprogramma Strand

Onze kinderprogramma’s op het strand zijn fantastisch om je kinderen actief te houden terwijl ze heel veel plezier hebben. Per leeftijdscategorie gaan wij uit van verschillende thema’s & games. Deze kids activiteiten zijn ideaal om te combineren met een programma voor volwassenen zoals onze We Robinson Experience of Crazy Games.

0 – 4 jaar – Baby programma

Voor de allerkleinsten is het mogelijk om opvang te verzorgen. Er wordt dan een grote arena opgezet waar de kleintjes heerlijk kunnen spelen met de opgestelde speeltoestellen. Ook is er voldoende ervaren begeleiding aanwezig die op uw kroost zullen passen.

4 – 10 jaar – Piraten en Pokemon programma

De kids worden omgetoverd tot echte piraten of hun favoriete pokemon. Over de loopplank paraderen met hun zelf gemaakte ooglapje. De schatkist vinden en elkaar te lijf gaan met waterpistooltjes. Het wordt een echt avontuur die uw kids niet snel zullen vergeten.

4 – 10 jaar – Prinsessen en Wereld programma

De kids worden omgetoverd tot echte prinsesjes of geschminkt in hun favoriete vlag. Een fashion show lopen, hun eigen toverstaf en kroontje maken, de kikker kussen, diverse landen ontdekken & nog veel meer. Ze zullen zich zeker vermaken.

10 – 14 jaar – Action programma

Beachvolleybal & beachvoetbal.

Bodyboarden (met wetsuit & reddingsvest).

De kids liggen op hun buik op een board en gaan in vliegende vaart over het water.

Golfsurfen.

Surfen is super gaaf! Hoe hoger de golf, hoe meer sensatie, maar ook met rustige branding kun je de toffe trucjes leren.

Meer stoere actie met Nerf Shooting Game, Dakar on the Beach & Zandsculpturen bouwen!

Alle kinderen

De kinderen zullen hun ogen niet geloven wanneer zij de mega grote stormbaan aanschouwen. Het lacht hen tegemoet en samen met vriendjes, zusjes , broertjes, neefjes en nichtjes kunnen ze heerlijk spelen op deze baan. Iedereen klaar voor de start?

Diploma Uitreiking & Prijsuitreiking

Natuurlijk krijgen de kinderen ook een beloning voor alle inspanning. De piraten, pokemons, prinsessen en wereldreizigers krijgen allemaal een diploma en een medaille. De actievelingen krijgen een prijsuitreiking en ook een prachtige medaille.

Patatfeest

Na zo’n dag vol spanning en avontuur hebben de kinderen natuurlijk erg honger. Dan is het tijd voor het patatfeest! Alle kinderen treffen elkaar weer en samen schuiven zij aan tafel om te gaan genieten van een heerlijk bord frietjes.

Goodiebag

Aan het einde van deze sportieve dag staat er voor iedereen een leu­ke goodiebag klaar vol met toffe strand gadgets. Het bedrijfslogo kan hierbij worden gebruikt.

 

 

 

Offerte aanvragen (* verplicht veld)