020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Powerkiten

Powerkiten met Nasawings & Matrassen, alweer zo’n spectaculair onderdeel! Starten met mini kites om het sturen onder de knie te krijgen. Vervolgens steeds grotere Powerkites tot meer dan 8 m2! Even zelf de lucht in? Kijk maar uit! Voor je het weet hang je in de lucht en maak je reuze sprongen van wel 2 meter hoog!

Met grote, krachtige vliegers op het strand met vrienden of collega’s! Hartstikke leuk voor jong en oud, want iedereen kan het leren. Wil je deze activiteit combineren met wat te eten en/of te drinken? Dan regelen wij de perfecte strandlocatie voor jullie! Lekker een dagje uitwaaien op het strand langs het water! Dit is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind.

Hoe werkt het? Na een korte uitleg door onze instructeurs op het strand over het gebruik van de powerkite, gaat u zelf in kleine groepjes aan de gang. We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes! Gedurende de les kunt u overstappen naar grotere en krachtigere vliegers. Grote powerkites voor mensen die echt de kracht van de wind willen voelen en de kleinere powerkites voor de mensen die meer ontspannen bezig willen zijn.

Bij powerkiten laat je een vlieger van 1.5 m2 de lucht in gaan en ben je zelf degene die controle heeft over deze vlieger. Deze vliegers gebruiken kitesurfers ook. Door de grote oppervlakte, vangen de vliegers veel wind en voel je de kracht van de wind.

Veelgestelde Vragen

Wat hebben wij nodig voor Powerkiten op het strand?

Wanneer de zon schijnt, is een zonnebril handig en zonnebrandcrème noodzakelijk! Sportkleding is handig maar niet nodig. Soepele kleding heeft de voorkeur.

Waar kunnen we Powerkiten?

Dit kan op alle stranden van Nederland. De meest populaire locaties zijn Powerkiten IJmuiden, Powerkiten Zandvoort, Powerkiten Scheveningen, Powerkiten Kijkduin & Powerkiten Hoek van Holland.

Powerkiten mag in alle kustplaatsen op aangewezen stukken strand, dus niet bij iedere Beachclub! Bij een koppeling met horeca selecteren wij de juiste locatie voor jullie op loopafstand!

Kunnen we deze Powerkiten combineren met een andere activiteit?

Alle strand- en wateractiviteiten zijn te combineren. Of combineer meerdere activiteiten met een lunch of barbecue arrangement! Powerkiten wordt veelvuldig gecombineerd met Blokarten.

Welke Powerkites gebruiken jullie?

De powerkites die worden gebruikt zijn die van Peter Lynn in alle soorten en maten. Er zijn veel verschillende soorten vliegers. Er is er voor elk wat wils. Zo zijn de kleine vliegers om rustig te vliegeren en te ontspannen en kunnen de grote Powerkites gebruikt worden door de mensen die wat meer uitdaging zoeken. Zij kunnen op deze manier de kracht van de wind heel goed zelf ervaren.

Is Powerkiten voor iedereen geschikt?

Ja, dit kan iedereen want je bepaalt zelf met wat voor vlieger je wilt vliegeren. Na een korte uitleg door een professionele instructeur kan je veilig aan de slag. Je leert de juiste technieken, krijgt tips en trics en er is overleg met welke kite jij het beste kunt vliegeren.

Wanneer je een uitdagendere versie van vliegeren wilt doen, dan is Powerkiten het ideale (bedrijfs)uitje voor jullie! Tijdens het powerkiten wordt er geleerd om speciale vliegers op een veilige manier te besturen. Verder worden er trucjes geleerd en als de powerkite helemaal onder controle is, dan kan er geprobeerd worden om sprongen te maken!

Wanneer kunnen we Powerkiten?

Powerkiten is het hele jaar mogelijk op alle stranden van Nederland. Jullie zijn dus ook welkom in de wintermaanden!

Bedrijfsuitje powerkiten

Wilt je jullie personeel belonen voor een jaar hard werken? Zoek je iets nieuws, iets sportiefs en origineel voor een bedrijfsuitje? Dan is een personeelsdag de perfecte manier om actief te ontspannen Wij snappen als geen ander dat een perfect georganiseerd teamuitje zal zorgen voor een positievere atmosfeer binnen uw bedrijf/afdeling. Met een divers programma (actief-creatief-avontuurlijk) en verschillende sfeervolle locaties zullen wij er voor zorgen dat het personeel dit dagje uit niet snel zal vergeten.

Ook spectaculair: Blokarten, Branding Raften & Bikes & Tours

Bekijk al onze activiteiten

Stel zelf uw evenement samen

Offerte aanvragen (* verplicht veld)

Review

Wij zijn met een vriendengroep gegaan voor Powerkiten Scheveningen. De begeleiders waren vriendelijk en heel enthousiast. Wij hebben het uitstekend naar onze zin gehad.