020 638 32 64
Al 28 jaar onvergetelijke bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en teambuilding uitjes!

Powerkiten

Weer zo’n spectaculair onderdeel! Powerkiten met Nasawings & matrassen! Starten met mini kites om het sturen onder de knie te krijgen. Vervolgens steeds grotere Powerkites tot meer dan 8 m2! Even zelf de lucht in? Kijk maar uit! Voor je het weet hang je in de lucht en maak je reuze sprongen van wel 2 meter hoog! Powerkiten kan op alle stranden van Nederland.

Powerkiten met grote, krachtige vliegers op het strand met vrienden of collega’s! Powerkiten is hartstikke leuk voor jong en oud, want iedereen kan het leren. Wilt u powerkiten combineren met wat te eten en/of te drinken? Dan regelen wij de perfecte strandlocatie voor u!

Hoe werkt het? Na een korte uitleg door onze instructeurs op het strand over het gebruik van de powerkite, gaat u zelf in kleine groepjes aan de gang.  Gedurende de les kunt u overstappen naar grotere en krachtigere vliegers. Grote powerkites voor mensen die echt de kracht van de wind willen voelen en de kleinere powerkites voor de mensen die meer ontspannen willen powerkiten.

Wat heeft u nodig? Wanneer de zon schijnt, is een zonnebril handig en zonnebrandcrème noodzakelijk! Sportkleding is handig maar niet nodig. Soepele kleding heeft de voorkeur.

Ook spectaculair: Archery Tag, Branding Raften & Bikes & Tours

Bekijk al onze activiteiten

Stel zelf uw evenement samen

Offerte aanvragen (* verplicht veld)