020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Powerkiten

Powerkiten met Nasawings & Matrassen, alweer zo’n spectaculair onderdeel! Starten met kleine kites om het sturen onder de knie te krijgen. Vervolgens steeds grotere Powerkites tot meer dan 8 m2. Ontketen de kracht van de wind en laat je adrenaline stromen tijdens een onvergetelijk avontuur van powerkiten!

Voel de sensatie terwijl je de controle krijgt over een krachtige vlieger en jezelf laat meevoeren door de luchtstromen. Op het uitgestrekte strand ervaar je een opwindende mix van spanning en vrijheid, terwijl je de vlieger elegant door de lucht manoeuvreert. Misschien maak je zelfs wel een kleine sprong.

  • 1 uur speel plezier
  • Begeleiding
  • Inclusief bots voetballen
  • Op locatie
Ontketen de kracht van de wind en laat je adrenaline stromen tijdens een onvergetelijk avontuur!

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT HEBBEN WIJ NODIG?

Wanneer de zon schijnt, is een zonnebril handig en zonnebrandcrème noodzakelijk! Sportkleding is handig maar niet nodig. Soepele kleding heeft de voorkeur.

WAAR KUNNEN WE POWERKITEN?

Dit kan op alle stranden van Nederland. De meest populaire locaties zijn Powerkiten IJmuiden, Powerkiten Zandvoort, Powerkiten Scheveningen, Powerkiten Kijkduin & Powerkiten Hoek van Holland.

Powerkiten mag in alle kustplaatsen op aangewezen stukken strand, dus niet bij iedere Beachclub! Bij een koppeling met horeca selecteren wij de juiste locatie voor jullie op loopafstand!

KUNNEN WE POWERKITEN COMBINEREN MET EEN ANDERE ACTIVITEIT?

Alle strand- en wateractiviteiten zijn te combineren. Of combineer meerdere activiteiten met een lunch of barbecue arrangement! We maken vaak een combinatie met Blokarten.

WELKE POWERKITES GEBRUIKEN JULLIE?

De powerkites die worden gebruikt zijn die van Peter Lynn in alle soorten en maten. Er zijn veel verschillende soorten vliegers. Er is er voor elk wat wils. Zo zijn de kleine vliegers om rustig te vliegeren en te ontspannen en kunnen de grote Powerkites gebruikt worden door de mensen die wat meer uitdaging zoeken. Zij kunnen op deze manier de kracht van de wind heel goed zelf ervaren.

IS POWERKITEN VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

Ja, dit kan iedereen (vanaf 8 jaar) want je bepaalt zelf met wat voor vlieger je wilt vliegeren. Na een korte uitleg door een professionele instructeur kan je veilig aan de slag. Je leert de juiste technieken, krijgt tips en trics en er is overleg met welke kite jij het beste kunt vliegeren.

WANNEER KUNNEN WE POWERKITEN?

Powerkiten is het hele jaar mogelijk op alle stranden van Nederland. Jullie zijn dus ook welkom in de wintermaanden!

BEDRIJFSUITJE POWERKITEN

Wilt je jullie personeel belonen voor een jaar hard werken? Zoek je iets nieuws, iets sportiefs en origineel voor een bedrijfsuitje? Dan is een personeelsdag de perfecte manier om actief te ontspannen Wij snappen als geen ander dat een perfect georganiseerd teamuitje zal zorgen voor een positievere atmosfeer binnen uw bedrijf/afdeling. Met een divers programma (actief-creatief-avontuurlijk) en verschillende sfeervolle locaties zullen wij er voor zorgen dat het personeel dit dagje uit niet snel zal vergeten.

INBEGREPEN

  • Ontvangst & Kennismaking
  • Instructie
  • Powerkite Demo
  • Professionele Begeleiding
  • Eventueel Catering

 

Offerte aanvragen (* verplicht veld)

Review

"Leuke les gehad met mijn gezin (kids van 9 en 12). Met wat uitleg vooraf en goede hulp en positieve feedback tijdens het powerkiten is het ons allemaal gelukt om de vliegers in de lucht te houden. Wij vonden het een geslaagde middag en het is een gezonde en leuke manier om een gezinsactiviteit te ondernemen in coronatijd!" - Saskia Muilwijk

"We hebben een heerlijke middag gehad op het strand. Een ideale combinatie van actie en ontspanning. Onze instructeur was erg geïnteresseerd en betrokken en heeft iedereen echt persoonlijke aandacht gegeven. We zijn na het Powerkiten zo enthousiast geworden dat we ook van plan zijn te gaan leren kitesurfen! Nogmaals bedankt voor de leuke dag!" - Roëlle de Koning


Chat openen
1
Vragen?
Vragen?