020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

City Games

Zijn jullie vorig jaar al op het strand geweest? Dan hebben wij een top zes aan City Games voor jullie! BeachEvents.nl organiseert al meer dan 30 jaar sportieve & gezellige bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teamuitjes en vrijgezellenfeesten.

 

BIKES & TOURS – GRAND PRIX E-CHOPPER EXPERIENCE

Heerlijk ontspannen en geruisloos toeren langs mooie en bijzondere plekken. Tours met elk een andere beleving zoals de City Tour, de Beach Tour en de Nature Tour.

Onze speciaal uitgevoerde E-Choppers rijden routes met F1 gerelateerde opdrachten. Dit om een unieke combinatie van natuur & racen op hedendaagse wijze te beleven. Vanaf 20 stuks leveren wij op elke gewenste locatie! Zijn jullie met een kleinere groep, geen probleem! In Zandvoort & Hoek van Holland hebben wij een E-Chopper store!

BIKES, BOATS & CASTLES

Ook zoveel behoefte aan interactieve collega contactmomenten?

Een prachtige & interactieve tocht in sloepjes (heen) & stoere E-Choppers & E-Fat bikes (terug) op & langs het Spaarne. Met op de middenstip het historische ‘Oude Slot’ in Heemstede.

Op het prachtige slot bieden we speciale mindfullness programma’s, ‘ThuisWerken Workshops’ & tevens 1,5 meter teambuildings-activiteiten aan!

Op het ‘Oude Slot’ zijn vele catering mogelijkheden aanwezig. Van lekker simpel tot zeer uitgebreid.

RONDVAART DOOR HISTORISCHE STEDEN & BOOTJES VERHUUR

Geniet van een compleet verzorgde rondvaart door een van de prachtige, historische steden van Nederland. Heerlijk door de grachten van Den Haag of Haarlem varen met een rondvaart of groepsvaart

Het is tevens mogelijk om bootjes te huren en bewapend met een rijkgevulde picknickmand zelf op pad te gaan in regio Alkmaar.

ESCAPE ROOMS

Een Escape Room is een activiteit waarbij je opgesloten wordt in een ruimte. Aan de hand van puzzels en raadsels zul je een uitweg moeten zien te vinden. Wij hebben Escape Rooms in o.a. Zandvoort & Scheveningen!

Onze Mobiele Escape Room neemt je mee naar de 17e eeuw en is op elke locatie inzetbaar! Laat je onderdompelen in het verhaal waarin je je aan boord waant van het schip ‘De Eenhoorn’, als overlevende van VOC kolonie Kaap De Laatste Hoop.

FULL MOTION RACING

Waan je als een echte coureur in deze full motion bewegende race simulator. In onze Racing lounge in Zandvoort staan 4 full motion bewegende race simulators. Naast de lounge op het circuit is het ook mogelijk de full motion race simulatoren op locatie in te zetten.

MINDLOUNGE

De werkdruk van nu is hoog. Medewerkers worden verwacht 24 uur bereikbaar te zijn met als gevolg chronische stress welke leidt tot uitval. Mediteren kost tijd, geduld en concentratie. Voor veel mensen de reden af tehaken of er zelfs niet aan te beginnen. Met de Muse maken de deelnemers op een verbluffend eenvoudige wijze kennis met mediteren.

GPS IPAD TOCHT

Klaar met de saaie speurtochten? Wil je niet meer met die verkreukte en verwaaide papiertjes op stap, maar wel een leuke city game doen? Dan is de GPS iPad Tocht echt wat voor jullie.

Gewapend met een iPad zullen jullie in teams op pad gaan. Onderweg komen jullie moeilijke vragen tegen en de meest gevarieerde foto/video opdrachten. Alleen door deze goed uit te voeren kunnen jullie punten verdienen. De vragen en foto/video opdrachten komen alleen in beeld, als je op het juiste plekje in de stad staat. Zoek de punten op de iPad en verzamel zo veel mogelijk antwoorden en foto’s.

 

 

Offerte aanvragen (* verplicht veld)

Chat openen
1
Vragen?
Vragen?