020 638 32 64
Al 28 jaar onvergetelijke bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en teambuilding uitjes!

Bikes & Tours

Heerlijk ontspannen en geruisloos toeren langs mooie en bijzondere plekken. Tours met elk een andere beleving zoals de City Tour, de Beach Tour en de Nature Tour. Groen van deur tot deur!

Koppel de tour aan lunch of diner, vergadering, sportactiviteiten op het strand,’Escape Nature’ of andere bijzondere belevenissen. Bel 020 638 32 64, vul het formulier in of bestel direct uw tickets.

Hop & Shop City Tour
Bike langs de leukste winkels van Haarlem, Heemstede & Bloemendaal en bezoek hot spots zoals de Grote Markt, St. Bavokerk & Molen de Adriaan. Ontdek onderweg bijzondere locaties voor lunch of diner. Combineer ‘de City Tour’ met een diner in monumentaal pand, een stadsspel, ‘Escape the City’ of een van de andere spannende activiteiten.

Beach Tour
Lekker touren op stoere E-Bikes langs de kust en duinen tussen Zandvoort, Haarlem en Bloemendaal. Geniet van lunch, BBQ of diner bij de leukste strandpaviljoens, volg workshops & doe leuke sport- en spelactiviteiten. Combineer ‘Beach Tour’ met een van onze unieke programma’s als ‘Office On The Beach’, ‘Op Vakantie Met…’ of ‘Blow Away Your Stress’.

Escape Nature Tour
Ontsnap aan de drukte en beleef de wildlife van Nationaal Park Zuid Kennemerland: Wilde paarden, Schotse hooglanders, damherten, bizons, roofvogels en vossen. Tour in een steeds veranderend landschap met prachtige meren en hoge duinen. In dit landschap speel je met collega’s de spannende game ‘Escape Nature’. Een tour vol (ont)spannende en uitdagende opdrachten om onze ‘secret locaties’ te bereiken. Combineer ‘Escape Nature’ met een vergadering, sportieve activiteiten, picknick, BBQ en/of beachparty.

Bekijk al onze activiteiten

Stel zelf uw evenement samen

Bestel direct uw tickets

Offerte aanvragen (* verplicht veld)