020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Bikes & Tours

Ontdek een unieke manier om onze prachtige omgeving te verkennen met E-chopper tour! Stap aan boord van deze milieuvriendelijke elektrische scooter en laat je verrassen door de prachtige natuur en landschappen. Onze gids neemt je mee op een onvergetelijke reis, langs adembenemende routes.

Of je nu een natuurliefhebber bent, een avonturier of gewoon op zoek bent naar een ontspannen uitstapje, de E-chopper biedt voor ieder wat wils. Ervaar een onvergetelijk avontuur en creĂ«er bijzondere herinneringen tijdens deze speciale tour samen met je vrienden, familie of collega’s!

  • 1 uur speel plezier
  • Begeleiding
  • Inclusief bots voetballen
  • Op locatie

 

Geniet van het gemak en comfort van de E-chopper terwijl je moeiteloos door de omgeving zoeft.

HOP & SHOP CITY TOUR

Bike langs de leukste winkels van Haarlem, Heemstede & Bloemendaal en bezoek hot spots zoals de Grote Markt, St. Bavokerk & Molen de Adriaan. Ontdek onderweg bijzondere locaties voor lunch of diner. Combineer ‘de City Tour’ met een diner in monumentaal pand, een stadsspel, ‘Escape the City’ of een van de andere spannende activiteiten.

BEACH TOUR

Lekker touren op stoere E-Bikes langs de kust en duinen tussen Zandvoort, Haarlem en Bloemendaal. Geniet van lunch, BBQ of diner bij de leukste strandpaviljoens, volg workshops & doe leuke sport- en spelactiviteiten. Combineer ‘Beach Tour’ met een van onze unieke programma’s als ‘Office On The Beach’, ‘Op Vakantie Met…’ of ‘Blow Away Your Stress’.

ESCAPE NATURE TOUR

Ontsnap aan de drukte en beleef de wildlife van Nationaal Park Zuid Kennemerland: Wilde paarden, Schotse hooglanders, damherten, bizons, roofvogels en vossen. Tour in een steeds veranderend landschap met prachtige meren en hoge duinen. In dit landschap speel je met collega’s de spannende game ‘Escape Nature’. Een tour vol (ont)spannende en uitdagende opdrachten om onze ‘secret locaties’ te bereiken. Combineer ‘Escape Nature’ met een vergadering, sportieve activiteiten, picknick, BBQ en/of beachparty.

INBEGREPEN

  • Ontvangst & Kennismaking
  • Instructie
  • E-Choppers & E-Fatbikes
  • Professionele Begeleiding
  • Eventueel Catering

 

Bekijk ook onze Bikes, Boats & Castles tour.

Stel zelf uw evenement samen

Offerte aanvragen (* verplicht veld)

Download Brochure

Review

Ondanks de coronaperikelen hebben wij, Nova College te Haarlem toch de stoute schoenen aangetrokken en zijn we op de E-choppers dwars door Zandvoort, Bloemendaal en Aerdenhout gesjeesd! De route hebben we op een app meegekregen. Ook goed geregeld. Niemand is verdwaald! Een zeer geslaagd feest voor alle collega's die elkaar al lang niet meer ontmoet hebben in de wandelgangen van ons kantoor, omdat iedereen een thuiswerker was geworden. Fijn dat we op deze manier het schooljaar konden afsluiten. Dank Beachevents voor de goede verzorging van onze activiteit. - Els Rill-Odijk

We hadden met ons bedrijf een trip naar Scheveningen, BeachEvents.nl heeft onze complete zaterdag verzorgd met activiteiten, eten & drinken In de ochtend zijn we met 50 E-Choppers door Scheveningen en den haag gereden waar we de mooiste plekken mochten ontdekken, na een uitstekende lunch zijn we met alle collega’s de Noordzee in gegaan om te leren surfen op de golven. Na de surfles konden we nog nagenieten in de beachclub van de hele leuke dag. Mijn advies voor alle bedrijven: Ga samen met de collega’s teambuilding doen voor de goede relaties onder het personeel in samenwerking met BeachEvents.nl! - Pieter de Boer