020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Beach Activiteiten

BEACHGAMES 

Onze BeachGames vormen het ultieme programma voor jullie bedrijfsuitje. Ga tot het uiterste en test iedereen op kracht, snelheid, het bedenken van strategie√ęn en nog veel meer bij deze ongekende, ludieke strandactiviteiten in het zand.

ZESKAMP ON THE BEACH

Zeskamp on the Beach¬†is het ultieme programma voor jong tot oud, Ga tot het uiterste en test jezelf op kracht, snelheid, het bedenken van strategie√ęn en nog veel meer bij deze ongekende, ludieke spellenronde in het zand.

WE ROBINSON EXPERIENCE

We Robinson is het ultieme overlevingsspel! U kent het van TV. Wij doen het voor jullie op het strand. Samenwerken, teambuilding, plezier & creativiteit.

BODY & MIND WORKOUTS

Doe een vette HAKA, Zandsculptuur, Salsa, Djembe Drum challenge en nog veel meer! In de workouts worden thema’s verwerkt zoals teambuilding, focus, ontspannen, uit je harnas, loslaten, luisteren, begrijpen en afmaken.

BlOW AWAY YOUR STRESS

Test elkaar op kracht, snelheid, teambuilding, communicatie en het bedenken van strategie√ęn. Maak uw keuze uit meerde strandactiviteiten zoals: F1 Race simulator, Blokarten, Boogschieten, Powerliften, Branding Raften, Beachvolleybal. Archery tag, Zandsculpturen, Sterke Mannen contest.

POWERBOAT BIKES & TOURS

Heerlijk ontspannen en geruisloos touren op onze stoere E-Choppers of onze sportieve E-Bikes langs mooie en bijzondere plekken. Heerlijk elkaar weer even zien waarbij de chopper de gepaste afstand aangeeft. Doe de City Tour, de Beach Tour of Nature Tour met onderweg lekkere hapjes en drankjes.

BLOKARTEN

Blokarten is de snelste en makkelijkste Beach Funsport van dit moment! Te beoefenen voor zowel jong als oud! In nog geen vijf minuten race je al in onze Blokarts over het strand met soms wel snelheden van wel 90 km per uur!

CROSSNET BEACHVOLLEYBAL

Crossnet is de vierkante versie van deze bekende Meet & Greet strandsport! Atletiek ontmoet geduld in deze competitieve volleybal variant.

DAKAR ON THE BEACH

De Spectaculaire Race activiteit van BeachEvents! Racen met BIG Radiografisch bestuurbare Monster Cars op het strand met snelheden van soms boven de 90 km. Echt TeamWork is er vereist om de Monster Cars het traject vol scherpe bochten, obstakels en bruggen zo snel mogelijk af te leggen.

GOLFSURFEN

Surfen wordt steeds populairder in Nederland. Borrelen met hartige hapjes doen we gewoon op het ruimen strand vlak aan zee.

GPS IPAD TOCHT

Klaar met de saaie speurtochten? Wil je niet meer met die verkreukte en verwaaide papiertjes op stap, maar wel een leuke city game doen? Dan is de GPS iPad Tocht echt wat voor jullie.

GRAFFITI WORKSHOP

Bij Graffiti denken veel mensen aan het midden in de nacht bekladden van viaducten en verlaten panden. Deze manier van Graffiti is echt achterhaald. Graffiti is een ware kunstvorm geworden en past perfect op een schilderij. De echte professionals maken met spuitbussen met verf prachtige wandtekeningen en unieke doeken.

GRAND PRIX E-CHOPPER EXPERIENCE

2023 staat in het teken van events rond de Formule 1.‚ÄĮMet onder meer strandcircuits waar wij met Traxxas strandracers en 4WD Drive Landrovers racen waarmee allerlei behendigheidsproeven worden ondergaan. Onze speciaal uitgevoerde E-Choppers rijden routes met F1 gerelateerde opdrachten. Dit om een unieke combinatie‚ÄĮvan natuur & racen op hedendaagse wijze te beleven.

GYM ON THE BEACH

Thuiswerken & gesloten sportscholen? Fitness is de trend van nu! In dit programma werk je samen met collega’s aan fitheid, spierkracht en conditie van jou & jouw bedrijf. Intensieve Work Outs werken stress verlagend, communicatief verhogend en zorgen voor verbroedering.

HAKA WORKSHOP

Een krachtige Teambuilding Workshop waarbij energie & focus op krachtige wijze wordt gebundeld. Ervaren Haka coaches leren de teams diverse Haka bewegingen en daarbij behorende geluiden afgestemd op de doelen van deze dag op het bedrijf. De kunst is uiteindelijk de geleerde bewegingen en geluiden als één team zo foutloos mogelijk uit te voeren om zo het virus te verjagen

MINDLOUNGE

Met de MindLounge sla je maanden ervaring in mediteren over. Hoe? In onze mobiele MindLounge Room met relax meubilair meten we met speciale iPads jouw hersenactiviteit en zetten die om in geluid. Door het volgen van de geluiden breng kom je in je meest ontspannen staat waarvoor je punten krijgt. Ben jij straks de meest ontspannen man of vrouw van de company?

MOUNTAINBIKEN

Mountainbiken is hot! Met de stoere mountainbikes op dikke banden, fietsen door de duinen, over het strand, door het bos, de stad of als je mazzel hebt op het circuit van Zandvoort. Onderweg zijn er op de ruimere vlaktes lekkere hapjes en drankjes.

POWERKITEN

Weer zo’n spectaculair onderdeel! Powerkiten met Nasawings & matrassen! Starten met mini kites om het sturen onder de knie te krijgen. Vervolgens steeds grotere Powerkites tot meer dan 8 m2! Even zelf de lucht in? Kijk maar uit! Voor je het weet hang je in de lucht en maak je reuze sprongen van wel 2 meter hoog!

SCHILDER WORKSHOP

Ontdek jouw talent tijdens onze schilder workshop; ben jij de nieuwe Picasso? Het strand is met het uitzicht op zee de perfect locatie om inspiratie op te doen voor jouw schilderij. De prachtige omgeving zal ervoor zorgen dat jouw creativiteit weer gaat vloeien.

SEAWALK PADDLE

Al gehoord van de Franse sport¬†Seawalk Paddle? Het is een enorme rage langs de Franse westkust, en wij brengen deze sport naar de Nederlandse stranden. BeachEvents.nl is ook de enige in Nederland die getraind en erkend zijn als offici√ęle Seawalk Paddle instructeurs!

SPORTDAG SCHOLEN

Er worden weer sportdagen georganiseerd! Heerlijk uitwaaien op het strand of bij jullie school. Ga lekker los met sportieve strandactiviteiten en/of leerzame opdrachten.

STRANDGOLF

Met Strandgolf staan er nog steeds diverse (palmboom)holes in het veld, maar het is nu de bedoeling om in tweetallen de diverse banen van ongeveer 20 meter lang af te gaan. Elk tweetal heeft een strand golfclub en een balletje. Het is even wennen aan het zand, maar dit zorgt geheid voor veel lol! Strandgolf is daarnaast erg toegankelijk en leuk voor jong en oud. De holes zijn makkelijk te vinden dankzij onze levensgrote palmbomen!

SUPPEN

Stand Up Paddle Surfen, ofwel Suppen, is de snelst groeiende watersport in de wereld en afkomstig uit Hawaii. Suppen is een vorm van golfsurfen, waarbij je op een golfsurfplank en een peddel de zee opgaat. Je peddelt hierbij staand op het speciaal hiervoor gemaakte surfboard.

VLIEGERS BOUWEN

De workshop Vlieger Bouwen is een perfecte teambuilding workshop. Deze workshop test de deelnemers op communicatie, creativiteit en teamwork. En als de vlieger dan eenmaal echt de lucht in gaat, is dat een bijzondere ervaring voor iedereen!

YOGA ON THE BEACH

Het strand als ideale locatie voor Yoga. Met absolute innerlijke concentratie ontdek je je lichamelijke en geestelijke krachten die de innerlijke rust bij je naar boven brengt.. Mediteer & beheers je ademhaling en lichaam met de speciale technieken die de yoga instructeurs je leren. Alles natuurlijk op het geluid van de zee, de meeuwen & de kracht van de prachtige duinen.

Offerte aanvragen (* verplicht veld)

Chat openen
1
Vragen?
Vragen?