020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Pubquiz

Bij onze Pubquiz staan vooral humor, creativiteit en toegankelijkheid centraal. Anders dan waar het vaak bij een pubquiz een serieuze, hersenkrakende avond is hebben wij die van ons juist bedoeld als een quiz die heel toegankelijk is. Wij gaan voor een avond waarbij er veel gelachen wordt door alle leuke filmpjes en creatieve vragen, maar waar iedereen natuurlijk ook wel erg graag prijzen wil winnen!

Onze pubquizzen worden gekenmerkt door het gebruik van heel veel multimedia, de actuele onderwerpen, een grote dosis humor en de nodige creatieve vragen. Daarnaast stoppen we in elke ronde vragen voor een variërend publiek. Jong en oud, man en vrouw. We zeggen niet voor niets dat dit de pubquiz is die voor iedereen leuk is!

Pubquiz op maat

We vinden het ook erg leuk om de quiz persoonlijk te maken. Zeker bij een afscheid of een jubileum is het erg leuk om een aantal vragen over een persoon of afdeling toe te voegen. Lever in dit geval ook graag foto en/of filmmateriaal aan om het allemaal nog wat leuker te maken.

Pubquiz op locatie

Heeft u nog geen locatie op het oog? We helpen u graag aan een geschikte locatie waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. We kunnen onze Pubquiz spelen op eigenlijk elke locatie in Nederland, dus bij jullie zelf op locatie is ook mogelijk!

 

Offerte aanvragen (* verplicht veld)