020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Vacature Event Medewerker

Beach Event Medewerker

Het gaat weer los! Bij BeachEvents.nl merken we het van alle kanten! Er zijn vele aanvragen van enthousiaste klanten en daarom zijn we op zoek naar nieuwe eventmedewerkers om ons team te versterken.

Wat ga je doen?

Alles dat nodig is om een evenement tot een succes te maken! Hierbij staan onze gasten natuurlijk altijd op de eerste plaats en proberen we het hen zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Voor het klaarzetten van strandactiviteiten zoals Powerkiten, Blokarten, Crazy Games of Boogschieten en het begeleiden van zowel kleine als grote groepen, draai jij je hand niet om. Een bedrijfsfeest, vrijgezellenparty of gewoon een gezellig familieweekend, bij Beachevents komt het allemaal voor! Je zult voornamelijk op onze locaties aanwezig zijn, welke zich veelal op het strand van Zandvoort, Bloemendaal, Scheveningen, IJmuiden, Kijkduin, Hoek van Holland of op andere mooie plekken in Nederland bevinden.

Je hebt in jouw werk als event medewerker aandacht voor de details en voor de gasten. Is het even chaotisch of heel druk? Je raakt niet in de stress en bepaalt welke taak op dat moment prioriteit heeft. Je kunt jouw tijd goed indelen en zoekt hierin de samenwerking met je team op.

Indien je naast het werken op locatie ook uitblinkt in administratieve zaken, hebben we de mogelijkheid om je een tijdelijke aanstelling te geven binnen BeachEvents.nl met een vast aantal uren en je een combinatie van het werken op kantoor en het werken op locatie zal gaan uitoefenen, zodoende zul je van begin tot eind een event kunnen organiseren.

Alles nog even op een rijtje:

  • Klaarzetten van ons aanbod aan activiteiten op verschillende locaties in Nederland
  • Begeleiding van groepen tijdens onze activiteiten
  • Aanspreekpunt zijn voor onze gasten.
  • Eventueel ondersteuning bieden bij andere zaken gerelateerd aan BeachEvents.nl
  • Mogelijkheid om een combinatie te maken van kantoorwerkzaamheden en werken op de events

Wat bieden we jou?

Als Event medewerker bij BeachEvents.nl werk je op oproepbasis en verdien je 15 euro per uur! Ook krijg je van ons een reiskostenvergoeding indien je woon-werk afstand meer is dan 5 km per enkele reis. Je komt te werken in een gezellig, jong en dynamisch team en doet veel ervaring op en je werkt op de mooiste locaties van Nederland. Een zeer flexibele functie, waar je een vakantiegevoel hebt tijdens het werken. Wie wil dat nou niet?! Indien je ook op kantoor zal gaan werken, zullen we een tijdelijke overeenkomst met elkaar opstellen voor een bepaald aantal uur per week.

Over BeachEvents.nl

BeacheEvents.nl organiseert al meer dan 30 jaar sportieve & gezellige bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teamuitjes en vrijgezellenfeesten. Wij verzorgen met plezier de borrel, tropical barbecue, drie gangen diner of wat onze klanten maar wensen. Van E-chopper tours tot Cocktailworkshops, er is veel mogelijk. BeachEvents.nl is actief op vrijwel alle stranden van Nederland! Van IJmuiden tot Zandvoort, van Noordwijk tot Scheveningen & van Kijkduin tot Hoek van Holland. Gemiddeld hebben wij zo’n 500 events per jaar (96% de beste rating).

Wil jij ook het Team van BeachEvents.nl komen versterken?

 Stuur dan jouw cv en motivatie naar: vacatures@beachevents.nl, onder vermelding van ‘Sollicitatie Event Medewerker’. Voor specifieke vragen kun je ons ook het beste mailen. Hopelijk tot snel bij BeachEvents.nl!