020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Bodhi Beach

BODHI BEACH

Ben je op zoek naar een leuke en bijzondere locatie voor een waanzinnig (bedrijfs) feest? Deze prachtige locatie met veel mogelijkheden is geschikt voor meetings of een dagje uit met je collega’s terwijl je werkt aan positieve samensmelting.

Bij Bodhi Beach kun je een feest organiseren in een unieke setting aan zee. Ben je van plan een borrel te geven voor je vrienden of familie of wil je liever wat groter uitpakken met een lunch of diner met zowel activiteiten op het strand als in de zee? En als dat nog niet voldoende is komt er nog even een dj plaatjes draaien of een mooie cocktailbar, tot iedereen met een grote lach naar huis gaat! dan ben je bij Bodhi Beach aan het juiste adres.

Office at the Beach

Het concept ‘Office at the Beach’ wordt steeds populairder. Bij BeachEvents kun je vergaderingen combineren met teambuilding. Bodhi Beach heeft een afgesloten ruimte met openslaande deuren naar een eigen terras. De ruimte is geschikt tot max 50 personen. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor grotere groepen. Wil je werken aan de team spirit van je team? Wij hebben voor iedere gelegenheid een arrangement klaar staan rondom jullie meeting!