020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Palace Hotel Zandvoort

GASTVRIJ GENIETEN MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE ZEE

Het Palace Hotel ligt direct aan het strand van Zandvoort en biedt uitzicht op zee. De accommodatie beschikt over gratis WiFi en een terras voor warme zomerdagen. In slechts 3 minuten wandel je naar het treinstation van Zandvoort. Vanaf hier reis je snel naar de stadscentra van Amsterdam en Haarlem.

Het hotel beschikt over 58 kamers die verschillen van standaard twin kamers, luxe executive twin kamers met bubbelbad tot de nieuwe loft kamers op de 18e verdieping met een waanzinnig uitzicht over de zee en over Zandvoort.

Hotelgasten zijn van harte welkom in het restaurant voor het ontbijt en in het beroemde Japanse restaurant (Zizo Lounge) waar je kunt genieten van sushi, hapjes en andere vlees- en visgerechten. Je kunt ook gebruikmaken van roomservice voor het ontbijt of voor het diner.

Een fijn en gastvrij hotel waar je je welkom en thuis voelt. Voor iedere gast hebben ze een passend aanbod, zowel zakelijk als privé. Het maakt daarom niet uit of je van plan bent om te overnachten, lunchen, dineren, vergaderen of feesten in combinatie met onze activiteiten op het strand of in en rondom het gezellige Zandvoort!