020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

NIUS beach house

EASY LIVING ON THE BEACH

Aan de kust van Zandvoort, 1 treinreis van Amsterdam, vind je NIUS beach house. Een jaarrond strandpaviljoen beter bekend als een plek om bij te kletsen, relaxen en het leven te vieren.

De perfecte locatie voor het vieren van uw verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsfeest of familiefeest! In de besloten zaal bieden zij vele mogelijkheden zoals borrels, BBQ’s, avondfeesten en private dining!  Zonsondergang met een rustig muziekje, eten en drinken geserveerd aan je bedje terwijl je naar de zee tuurt. Tijdens de gure wintermaanden een verse winterthee bij de knisperende open haard. Een mix van een dag ontspannen, heerlijke lunches, gezellige borrels en intieme diners.

Alles in combinatie met onze team building activiteiten, mindfullness en inspirerende workshops! Ben je nieuwsgierig geworden naar meer? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Vergadering, congres, bedrijfsfeest of presentatie?

NIUS beach house is ideaal voor vergaderingen en zakelijke events. De lichte ronde ruimte zorgt voor een goede akoestiek en alle (technische) voorzieningen zijn in huis aanwezig. De vergaderruimte kan op verschillende manieren worden gebruikt met een bijbehorende capaciteit. Er is ruimte voor 150 personen, in de theateropstelling voor 60 en in een U-vorm voor 35 personen. Aansluitend aan de zaal bevindt zich een privéterras, waar vanuit u in twee stappen uw eigen stuk prive strand oploopt. Goed voor lunch, borrel of diner als het weer het toelaat. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om binnen te dineren!

Offerte aanvragen
Beschikbare arrangementen