020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

TENT 6

Heerlijk (bio) logisch genieten aan het strand bij Tent !

Even toe aan ontspanning? Jouw vakantiegevoel begint bij Tent 6.

Tent 6 is een strandtent met een intieme sfeer op een centrale plek op het Zandvoortse strand. Tent 6 is mooi en ruim opgezet waardoor de locatie veel mogelijkheden heeft! Of het nu gaat om een presentatie, borrel, lunch of diner, bruiloft, modeshow of teambuildingsdag in combinatie met verschillende activiteiten! wij denken graag met je mee!

Het vierkante paviljoen kan vanaf 30 personen exclusief gehuurd worden. Het is een sfeervol ingerichte tent met openslaande deuren richting zee. De tent is geschikt voor maximaal 150 personen en heeft een groot terras met buitenhaarden en natuurlijk het strand voor de deur. Het prachtige, witte paviljoen heeft een informele setting met veel ramen en is ingericht met vintage meubels, vrolijke kussens, veel planten en heeft een eigen bar.

De lunch- en dinerkaart is Mediterraans georiënteerd. Alles wordt vers bereid. Bij Tent 6 komt nagenoeg niks uit een potje. Denk aan oerbrood, verse vis en schelpdieren direct van de afslag uit IJmuiden, gegrilde groenten en vlees van de grill.