020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Vacature Event- en Officemanager

Event- en Officemanager

Het gaat weer los! Bij BeachEvents.nl merken we het van alle kanten! Er zijn vele aanvragen van enthousiaste klanten en daarom zijn we op zoek naar nieuwe eventmanagers om ons team op kantoor te versterken.

Wat ga je doen?

Alles dat nodig is om een evenement tot een succes te maken! Hierbij staan onze gasten natuurlijk altijd op de eerste plaats en proberen we het hen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Jij bent de eerste contactpersoon voor de klant en zorgt dat hun aanvraag netjes in het systeem komt te staan, je maakt hen daarbij enthousiast voor onze activiteiten en mogelijkheden en pakt dus ook een klein stukje sales op. Vervolgens stuur je alles netjes in een offerte naar de klant en zodra deze offerte is geaccordeerd kun je de betreffende locatie en het personeel/activiteiten gaan uitzetten. Je maakt een tijdschema en een mooi draaiboek en zorgt dat iedereen op de hoogte is. Een last-minute wijziging? Ook dit kun jij gemakkelijk verwerken en problemen los je in een handomdraai op.

Je hebt in jouw werk als event manager aandacht voor de details en voor de gasten. Is het even chaotisch of heel druk? Je raakt niet in de stress en bepaalt welke taak op dat moment prioriteit heeft. Je kunt jouw tijd goed indelen en zoekt hierin de samenwerking met je team op. Als eventmanager kun jij goed sturing geven aan het team van eventmedewerkers op locatie en weet jij van elk event een succes te maken.

Indien je ervaring hebt als officemanager, of een financiële achtergrond hebt, kunnen wij een mooie combinatiefunctie bieden. Je zult je dan focussen op o.a. de financiële afhandeling van facturen en bent de spin in het web op kantoor. Daarnaast zorg je ervoor dat alle werknemers de juiste middelen hebben om mee te werken, je werkt nieuwe mensen in en bent administratief een uitblinker. Microsoft Office en daarbij het werken met lijstjes in excel en word is voor jou peanuts! In combinatie met de functie van Event Manager krijg jij van beide kanten een beetje mee en ben je straks een onmisbare factor bij BeachEvents.nl.

Vaak werken onze Eventmanagers ook mee ter plaatse op de events en zul je dus ook groepen op locatie begeleiden. Met een zonnetje in het gezicht, sta jij dus straks te rocken op het strand! Een mooie afwisseling van het werken op kantoor, vanuit huis en op locatie.

Alles nog even op een rijtje:

  • Je bent een echte aanpakker & een organisatietalent
  • Je bent administratief zeer sterk
  • Je vindt het leuk om per mail of telefoon contact te hebben met klanten
  • Een stukje sales/marketing ervaring is een pré
  • Ervaring met Asana en Moneybird is een pré
  • Ervaring met Microsoft Office (Excel, Word) is een vereiste
  • Een mooie combinatie van werken op kantoor, vanuit huis en op een vaak zonnige locatie
  • Ook een mooie functie wanneer je eerder als producer in de televisiewereld hebt gewerkt, maar nu richting events wilt.

Wat bieden we jou?

Als Eventmanager, of in combinatie met de functie voor Officemanager, krijg je bij BeachEvents.nl in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van 6 maanden en kan dit bij goed functioneren verlengd worden. Een salaris tussen de 2000 en 3500 euro bij een fulltime dienstverband en afhankelijk van ervaring. Ook krijg je een reiskostenvergoeding indien je woon-werk afstand meer is dan 5 km per enkele reis. Er is voor jou een laptop en een werktelefoon beschikbaar. Je komt te werken in een gezellig, jong en dynamisch team en doet veel ervaring op. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van het mooie Haarlem en onze events vinden voornamelijk plaats langs de kustlijn van Nederland.

Over BeachEvents.nl

BeachEvents.nl organiseert al meer dan 30 jaar sportieve & gezellige bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teamuitjes en vrijgezellenfeesten. Wij verzorgen met plezier de borrel, tropical barbecue, drie gangen diner of wat onze klanten maar wensen. Van E-chopper tours tot Cocktailworkshops, er is veel mogelijk. BeachEvents is actief op vrijwel alle stranden van Nederland! Van IJmuiden tot Zandvoort, van Noordwijk tot Scheveningen & van Kijkduin tot Hoek van Holland. Gemiddeld hebben wij zo’n 500 events per jaar (96% de beste rating).

Wil je graag ons team komen versterken?

 

Stuur dan jouw cv en motivatie naar: vacatures@beachevents.nl, onder vermelding van ‘Sollicitatie Event- en Officemanager’. Voor specifieke vragen kun je ons ook het beste mailen. Hopelijk tot snel bij BeachEvents.nl!