020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Lach Workshop!

LACHWORKSHOP

Lachen voor de fun! Niets moet en Alles mag, en als de Lach er even niet in zit “Fake it Until You Make it!” Wist je dat je van lachen gelukkig wordt?

 

Boek bij Ons een Lachworkshop, Mogelijk in heel Nederland!

Wist je dat lachen je helpt met ontspannen? Lachen is gezond en werkt stressverlagend, waardoor je minder druk voelt. Het is hilarisch om een lachbui te hebben, waarbij je soms zelfs moet huilen van het lachen. Kan je je laatste lachbui nog herinneren, toen de tranen over je wangen stroomden? Dit zijn typische onvergetelijke momenten waar je later met zoveel plezier op terugblikt.

Onze lachworkshops zijn geschikt voor kleine en grote groepen. Van 8 tot meer dan 200 personen en voor bedrijven, particulieren, events of teams. De workshop duurt meestal rond de 1 tot 1,5 uur maar kan op maat gemaakt worden. Lachen om het ijs te breken bij een teamuitje of om een band met elkaar te versterken bij projectgroepen. Tijdens onze lachworkshops gaan we veel lol maken om elkaar te herontdekken, vaak zonder woorden. Lachen om op een positieve manier je collega’s op een andere manier te leren kennen. Succes en plezier gegarandeerd, plus dat stapje uit je comfortzone!

De workshop start met een lach-warming-up en daarna gaan we diverse oefeningen doen waardoor iedereen vanzelf gaat lachen. De opdrachten worden aangepast aan de groep en groepsgrootte. Bij een lachworkshop kan er soms wat aarzeling zijn aan het begin, maar onze lach-coaches zorgen dat iedereen snel uit zijn of haar comfort-zone kan stappen en lekker mee doet.

 

INBEGREPEN

  • Meet & Greet
  • Lachworkshop van ongeveer 1 – 1,5 uur.
  • Instructies en begeleiding van een Professionele Instructeur
  • Eventueel Vooraf of Aansluitend een Drankje, Lunch of Heerlijke BBQ bij Ă©Ă©n van onze Partners
  • De Workshop Lachen is op door heel Nederland mogelijk!

 

Offerte aanvragen (* verplicht veld)