020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

De Haven van Zandvoort

DE HAVEN VAN ZANDVOORT

Voor het organiseren van diners, vergaderingen, bedrijfsevenementen, borrels, bruiloften, barbecues en/ of feesten is de Haven van Zandvoort een perfecte locatie. Op een prachtige plek dicht bij het centrum en op het strand. een echte hotspot waar je gedurende het hele jaar in je eigen privé ruimte of in de beachclub pure strand sfeer proeft!

Het paviljoen beschikt over een beachclub, terras en een evenementen ruimte die aangepast kan worden aan de grootte van het gezelschap. Zwevend door het gebouw is een schuifwand die ervoor zorgt dat elke partij over zijn eigen exclusieve ruimte beschikt. Het paviljoen kan ook in zijn geheel afgehuurd worden.

Alles in combinatie met onze team building activiteiten en inspirerende workshops! Of een tour door Zandvoort met ons Bikes & Tours programma! Ben je nieuwsgierig geworden naar meer? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Vergadering, congres, bedrijfsfeest of presentatie?

Vergaderen, hei-sessies, trainingen of gewoon een goed personeelsfeest: bij de Haven van Zandvoort kan het allemaal. Er zijn veel mogelijkheden. Binnen, buiten, lunch, diner of BBQ op het strand. Bij minder weer kunnen diverse activiteiten naar binnen worden verplaatst, waardoor uw event onder elke weersomstandigheden geslaagd zal zijn.