020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Yoga on the Beach

YOGA ON THE BEACH

Hatha yoga is een tak van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te verkrijgen over de geest en vooral het lichaam. In het Westen is het vooral deze vorm van yoga die bekendheid heeft gekregen, waardoor men vaak hatha yoga bedoelt, wanneer men over yoga spreekt.
Hatha yoga is een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama).

Een workshop Hatha Yoga is een leuke manier om te ontspannen en een moment voor jezelf te hebben tijdens of na de drukte van de dag.
Voor veel mensen is het de onwetendheid die hen tegenhoud om zich te verdiepen in Yoga, terwijl het een grote verrijking kan zijn. In deze yoga workshop wordt duidelijk wat Hatha Yoga inhoudt. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen, het luisteren naar het lichaam en vinden van de eigen grenzen staat centraal. Dit is cruciaal in het welzijn van de mens. Hatha Yoga maakt je bewust van je kwaliteiten en leert je omgaan met beperkingen. Het stimuleert een gezonde levensstijl op fysiek en mentaal niveau.

Een workshop hatha yoga kan georganiseerd worden als kick off voor een intensieve trainingsdag, als vergaderbreak, als onderdeel van een bedrijfsuitje of tijdens een familie- of vriendendag!

INBEGREPEN

De yoga workshop duurt 1 tot 1,5 uur en bestaat uit:

  • Meet & Greet
  • Een inleiding, wat is Hatha Yoga
  • Professionele Yoga-Instructor
  • Ontspanning- en ademhalingsoefeningen
  • De zonnegroet
  • Asana’s (lichaamshoudingen)
  • Na de workshop kunnen de deelnemers weer vol nieuwe energie een vrolijke dag te gemoed.

Offerte aanvragen (* verplicht veld)