020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Friends Only Yoga

Ontdek de geestelijke kracht van jullie vriendschap. Superleuke sessies die jullie band versterkt met connectie, vertrouwen, op elkaar bouwen, liefde en groepsenergie (Loving Friends Forever).

SPIRITUELE PLEK

Een geheime & spirituele plek middenin de Duinen met zwevende bedden, schommelstoelen, lekker eten, drinken en heerlijke muziek. Jullie verblijven exclusief op deze plek. Hier starten de eerste sessies en vormt een uitvalsbasis naar sessies aan zee (400 mtr) en speciale Yoga Walk dwars door het National Park; De Kennemerduinen.

ONLY FRIENDS YOGA SESSIES

Makkelijk en heerlijk uit te voeren mindfullness yoga oefeningen die gericht zijn op jullie als groep en waar we de individuele energien op elkaar afstemmen.

YOGA-WALK

Tijdens de “silent” yoga-walk doe je inspiratie op over het thema, waar je later op creatieve manier mee aan de slag gaat.

MASSAGES

Helemaal opgaan in en genieten van de aanraking. Je gaat leren geven en overgeven! Lekker alles loslaten!

MEDITATIE & BEKRACHTIGING

Via een groepsmeditatie, waar iedereen letterlijk en figuurlijk met elkaar verbonden is worden de energieën gebundeld en bekrachtigd in een speciale ceremonie.

MINDFUL BREAKS

Een lunch, borrel en BBQ waarbij alle zintuigen worden geraadpleegd. De eerste hapjes en drankjes worden namelijk geblinddoekt geconsumeerd.

SHARING/CREATING/DANCING/WINE & DINE
Met heerlijke muziek, een lekker drankje en heerlijk eten kan ieder nog zijn of haar inspiratie “vertalen” op een groot schilderdoek als aandenken van deze Friends Forever sessie.

SPECIAAL VOOR VRIENDINNENGROEPEN & VRIJGEZELLENFEESTEN!

INBEGREPEN

  • Ontvangst & Kennismaking
  • Instructie
  • Professionele Yoga-Instructor
  • Innerlijke Rust
  • Eventueel Catering

Offerte aanvragen (* verplicht veld)