020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Workshops Strand

BeachEvents.nl organiseert al 30 jaar sportieve & gezellige workshops op het strand die perfect geschikt zijn voor ieder bedrijfsuitje! Onze workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en groepen van 10 tot meer dan 1.500 mensen.

Cocktails maken blijft enorm populair en is natuurlijk ook erg lekker! Onze zomerse Cocktail Workshop neemt jullie mee op reis door de lekkerste dranken en likeuren! Kiezen jullie liever voor de non-alcoholische route? kom dan Smoothies Shaken on the Beach bij onze Smoothie Workshop! De trend van deze zomer. Gezond & lekker! Powerkiten blijft een waanzinnige activiteit, maar het is al helemaal gaaf als jullie de vlieger zelf hebben gemaakt tijdens onze Vliegers Bouwen Workshop.

Waan je als Picasso tijdens een Schilderworkshop of leer je innerlijke danser kennen tijdens de Salsa Workshop! Deze vurige dansstijl met pittige danspassen is perfect om anderen te imponeren en de aantrekkingskracht naar anderen spat eraf! Natuurlijk hebben wij nog veel meer! Boek bij BeachEvents.nl voor een onvergetelijk evenement!

Klik op de workshops hieronder of neem contact met ons op!

Chat openen
1
Vragen?
Vragen?