020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Full Motion Racing

Waan je als een echte coureur in deze full motion bewegende race simulator. In onze Racing lounge in Zandvoort staan 4 full motion bewegende race simulators. Deze unieke locatie bij circuit Zandvoort brengt jullie gelijk in de juiste sferen. Op de full motion race simulatoren kunnen wij alle circuits rijden in meer dan honderd verschillende auto’s!

Bij ons speel je geen spel. Nee, je simuleert een echte race in een echte Formule 1 auto. In onze simulators voel je iedere hobbel en ieder curbstone alsof je echt op het circuit van Zandvoort rijdt. Door middel van die beleving brengen wij onze passie en plezier in de sport op jullie over! Sim racen neemt aan populariteit alleen maar toe. Zeker de jonge coureurs oefenen dagelijks in race simulatoren. Naast het oefenen zien ze het ook als hobby naast het echte racen op de baan.

CAPACITEIT

In de lounge hebben wij een maximale capaciteit van 32 personen per uur die kunnen racen. Personen kunnen dan 7 minuten rijden. Dat komt neer op 1 outlap en 2 snelle rondes.

IN-GAME BRANDING

Optioneel kunnen wij in-game reclameborden en liveries van race auto’s aanpassen in de huisstijl van jullie bedrijf!

FULL MOTION RACING OP LOCATIE

Naast de lounge op het circuit is het ook mogelijk de full motion race simulatoren op locatie in te zetten.

INBEGREPEN

  • Ontvangst & Kennismaking
  • Instructie
  • Racen
  • Professionele Begeleiding
  • Eventueel Catering

Offerte aanvragen (* verplicht veld)

Chat openen
1
Vragen?
Vragen?