020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Top vijf Strandactiviteiten

Onze strandactiviteiten zijn lekker actief en geschikt voor iedereen; Strandactiteiten als Powerkiten, Bikes & Tours, We Robinson Experience, Crazy Games en Blokarten kunnen apart geboekt worden maar het is ook mogelijk om deze in een programma te verwerken & ze zijn prima te combineren met lunch, BBQ en diner.

Powerkiten

Vliegeren met Nasawings & matrassen! Starten met mini kites om het sturen onder de knie te krijgen.  Vervolgens steeds grotere Powerkites tot meer dan 8 m2! Even zelf de lucht in? Kijk maar uit! Voor je het weet hang je in de lucht en maak je reuze sprongen van wel 2 meter hoog! Powerkiten kunnen we aanbieden op alle stranden van Nederland.

Bikes & Tours

Heerlijk ontspannen en geruisloos toeren langs mooie en bijzondere plekken. Met onze verschillende tours die elk een andere beleving geven, zoals de City Tour, de Beach Tour en de Nature Tour.

We Robinson Experience

In navolging van het populaire TV programma hebben wij een programma ontwikkeld geheel gericht op teambuilding en creativiteit tijdens de We Robinson Experience. Het is het ultieme overlevingsspel aan de Noordzee kust, waarin Teambuilding centraal staat.

Crazy Games

Crazy Games is het knotsgekke programma vol hilarische opdrachten. Het staat gegarandeerd voor zorgeloze gekkigheid en plezier. Natuurlijk kunnen competitie, technieken en strategieën niet ontbreken! Met altijd de hilarisch prijsuitreiking voor het meest Crazy Team.

Blokarten

Blokarten is en blijft een absolute aanrader voor ieder uitje op het strand!. Blokarten is avontuurlijk en uitdagend en geschikt voor iedereen ouder dan 12 jaar. Ervaring is absoluut niet nodig, het is namelijk heel makkelijk en snel te leren. Na een korte instructie van onze instructeurs ga je er zo vandoor.

Offerte aanvragen (* verplicht veld)