020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Top vijf Wateractiviteiten

Het hele jaar rond met altijd weer verbroedering. Zomers is het heerlijk in combinatie met het strand en de zon. Buiten het seizoen met een sterkere branding en harde wind beleven de evenementen nog spectaculairder. Een ruigere branding zorgt voor veel actie en zal het adrenaline niveau geheid doen stijgen. Onze top water sports zijn: Branding Raften, Suppen, Golfsurfen, Powerboat en Mega Suppen

Branding Raften

Stap in een Raft en vecht tegen de golven van de Noordzee tijdens deze sportieve activiteit. Om door de branding te komen moet je echt als team samenwerken, want tegelijk peddelen en sturen is nodig om de zee succesvol te trotseren.

Suppen

Suppen is een vorm van golfsurfen, waarbij je op een golfsurfplank en een peddel de zee opgaat. Je peddelt hierbij staand op het speciaal hiervoor gemaakte surfboard.

Golfsurfen

Surfen is erg populair in Nederland en velen zijn het jaar rond te vinden op het water. In de zomer genieten zij mee van het mooie weer en in de winter is het enorm gaaf met hoge golven. Want het belangrijkste is natuurlijk de hoogte van de golven: hoe hoger de golf, hoe meer sensatie, maar ook met rustige branding kan je prima surfen.

Powerboat

Een geweldige ervaring, de ultieme beleving van snelheid, wind en water. Race met snelheden tot wel 90 km per uur! Ervaar een attractie beter dan iedere achtbaan die je ooit tegen zult komen op de golven van de Noordzee.

Mega Suppen

Hierbij gaan jullie met een groep op een XL surfplank de zee op. Mega Suppen is ideaal om de teamspirit in jullie groep te vergroten. Bij deze activiteit leren professionele surfinstructeurs jullie de basisvaardigheden van het Suppen, waarna jullie gaan oefenen totdat jullie het onder de knie hebben.

Offerte aanvragen (* verplicht veld)