020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

WinterWonderLand

CORONAPROOF APRES SKI

Après-ski mag in het buitenland dan niet doorgaan. BeachEvents.nl / IJskoud.com zorgt ervoor dat de Après-ski beleving op een veilige 1.5 meter afstand toch kan plaatsvinden in Nederland. De sferen van de Tiroler deuntjes, de Pubs en de lange Biertafels hoef je dit jaar niet te missen. Skipakken, Mutsen & Moonboots worden van zolder gehaald om Indoor & Outdoor Coronaproof te kunnen borrelen.

Van gezellige Tiroler dorpen tot Luxe Spierwitte Lounge Area’s in authentieke herbergen, nachtclubs, Schlägerhutte of party iglo’s met besneeuwde bomen, duizenden magische lichtjes, vuurkorven, rendierhuiden, Tiroler deuntjes, levensgrote ijsberen, hapjes & drankjes, winterspelen, karaoke bar, experience rooms en veel meer winterse concepten!

WINTERWONDERLAND OP LOCATIE

Al zeventien winters organiseren wij magische WinterWonderLand evenementen met verschillende winterse Thema’s. Dit kan bij sfeervolle locaties in heel Nederland of bij jullie op locatie!

U roept wij draaien! Wij komen graag bij jullie om te kijken welk WinterWonderLand programma het beste bij jullie past. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een avond vol vertier in Noordpool sferen met interactief programma. Speel unieke Winterspelen als Winterfiguren Shooting Game, BierpulSchuiven, Nagelschläg, Skistok Vangen, Skibroek Hangen, Sneeuwbal Darten en de ‘Help de Noordpool Verzuipt Quiz’. Natuurlijk mag de Tiroler Hitbingo niet ontbreken!

Groot of klein! Voor elk bedrijf halen wij alles uit de kast om met elkaar een warme kerst te vieren.

Offerte aanvragen (* verplicht veld)

Review

Tijdens ons kerstfeest heeft IJskoud de Winterspelen verzorgd wat direct een grote hit was bij alle collega's en de toon voor de rest van de avond heeft gezet. Het team van IJskoud was enthousiast en de Winterspelen waren erg leuk om te doen. Toen Erik en Sander de Tiroler Hitbingo in hadden gezet barstte het feest los en werd er uit volle borst meegezongen. Bedankt voor jullie bijdrage aan een enorm leuke avond team BeachEvents/IJskoud! Voor nu en nog eens - Shirley D'Ambrosio

Met mijn collega's de Winterspelen gedaan in Scheveningen. Prima locatie, prima begeleiding, leuke spellen gedaan en heerlijk gegeten van het stamppot buffet. Top rekening gehouden met de vegetarische collega's - Wendy Hobma