020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Bedrijfsuitje Winter

Een bedrijfsuitje in de winter? Niet alleen in de zomer maar ook in de winter kan je prima op stap met je collega’s. In de winter kan je tijdens een bedrijfsuitje actief zijn, creatief zijn, gezellig samen zijn, heerlijk eten en natuurlijk doen aan teambuilding. De donkere dagen lenen zich bij uitstek voor gezellige activiteiten met je collega’s. Het is fijn om de saaie maanden in de winter te doorbreken met een gezellig bedrijfsuitje.

WinterWonderLand op locatie

Al zestien winters organiseren wij magische WinterWonderLand evenementen met verschillende winterse Thema’s. Dit kan bij sfeervolle locaties in heel Nederland of bij jullie op locatie!

U roept wij draaien! Wij komen graag bij jullie om te kijken welk WinterWonderLand programma het beste bij jullie past. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een avond vol vertier in Noordpool sferen met interactief programma. Speel unieke Winterspelen als Winterfiguren Shooting Game, BierpulSchuiven, Nagelschläg, Skistok Vangen, Skibroek Hangen, Sneeuwbal Darten en de ‘Help de Noordpool Verzuipt Quiz’. Natuurlijk mag de Tiroler Hitbingo niet ontbreken!

Groot of klein! Voor elk bedrijf halen wij alles uit de kast om met elkaar een warme kerst te vieren.