020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Zandvoort – Bikes & Tours

Heerlijk ontspannen en geruisloos toeren langs mooie en bijzondere plekken. Tours met elk een andere beleving zoals de City Tour, de Beach Tour en de Nature Tour. Groen van deur tot deur!

Koppel de tour aan lunch of diner, vergadering, sportactiviteiten op het strand,’Escape Nature’ of andere bijzondere belevenissen.

Lekker touren op stoere E-Bikes langs de kust en duinen tussen Zandvoort, Haarlem en Bloemendaal. Geniet van lunch, BBQ of diner bij de leukste strandpaviljoens, volg workshops & doe leuke sport- en spelactiviteiten. Combineer ‘Beach Tour’ met een van onze unieke programma’s als ‘Office On The Beach’, ‘Op Vakantie Met…’ of ‘Blow Away Your Stress’.

RIJBEWIJS

Voor de E-Choppers heb je een auto- of scooterrijbewijs nodig! Voor mensen zonder rijbewijs hebben wij enkele E-Fatbikes beschikbaar. Wil je boeken met meer personen of op een andere locatie? Neem dan contact met ons op!

*Tijd van het evenement kan enigzins verschillen vanwege de planning. Indien Bikes & Tours niet beschikbaar is op de gewenste datum/tijd nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

INBEGREPEN

  • Ontvangst & Kennismaking
  • Instructie
  • E-Choppers & E-Fatbikes
  • Professionele Begeleiding
  • Eventueel Catering

Offerte aanvragen (* verplicht veld)