020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Golfsurfen

GOLFSURFEN LANGS DE NEDERLANDSE KUST!

Golfsurfen is erg populair in Nederland en velen zijn het jaar rond te vinden op het water. In de zomer genieten zij mee van het mooie weer en in de winter is het enorm gaaf met hoge golven. Want het belangrijkste is natuurlijk de hoogte van de golven: hoe hoger de golf, hoe meer sensatie, maar ook met rustige branding kan je prima surfen.

Golfsurfen start met uitleg van de theorie, om vervolgens met deze kennis de zee op te gaan. In het water worden door onze instructeurs tips gegeven over geschikte golven. Als je weet welke golfen je moet pakken is het vanaf dan een kwestie van timing en doorzettingsvermogen. Wie lukt het om staand op de plank de kust te bereiken? Golfsurfen is een echte aanrader voor iedereen!

We gebruiken softtop & long lesboards, ideaal voor de beginnende surfer. Deze boards hebben we in verschillende maten, dus kinderen en volwassenen kunnen allebei goed leren surfen! Iedereen krijgt uiteraard een Wetsuit van ons!

GOLFSURFEN ZANDVOORT

Heb jij er altijd al van gedroomd om één te zijn met de golven? Pak dan nu je kans! Golfsurfen Zandvoort kan bijna altijd. Voor de eerste les zijn de wat kleinere golven perfect om te leren balans te houden op de surfplank. BeachEvents.nl biedt de ultieme introductie van golfsurfen aan. Zandvoort is daarnaast perfect bereikbaar met het openbaar vervoer!

GOLFSURFEN SCHEVENINGEN

Ga je liever voor Golfsurfen Scheveningen? dat kan! Scheveningen is al jaren de surfspot van Nederland en is ook een ideale plek voor de beginnende & ervaren surfer. Dankzij de haven van Scheveningen is er altijd een plek te vinden waar u beschut bent tegen de zuid-westenwind. Dit in combinatie met de perfecte zeestromingen geeft Scheveningen de ideale condities om te leren golfsurfen.

GOLFSURFEN HOEK VAN HOLLAND

Golfsurfen Hoek van Holland is ook een perfecte locatie! Met haar veilige zandbodem is ook dit een ideale plek om je eerste golven te pakken, maar het is ook nog uitdagend genoeg voor de gevorderde surfer.

GOLFSURFEN OP LOCATIE

Wij hebben vaste locaties op een aantal stranden met omkleedruimtes & douches, maar rijden met plezier met alle materialen naar jullie toe! Golfsurfen op locatie is dus zeker mogelijk!

ER STAAT GEEN WIND, WAT NU?!

Dat het windstil is hoeft niet te betekenen dat er geen golven zijn! De hoogte van de golven is van veel verschillende factoren afhankelijk, waardoor het ook een ideaal bedrijfsuitje is voor in de zomer! Bovendien kunnen we altijd snel schakelen naar het net zo populaire SUPpen bij weinig golven!

INBEGREPEN

  • Ontvangst & Kennismaking
  • Instructie
  • WetSuits & Omkleedruimtes
  • Golfsurfen
  • Professionele Begeleiding
  • Eventueel Catering

 

Stel zelf uw evenement samen

Offerte aanvragen (* verplicht veld)

Review

Een erg leuke dag mogen beleven. Zowel de Robinson als het golfsurfen waren super leuke activiteiten. Zelfs opa van 85 heeft meegedaan met de Robinson. Wie weet gaat hij volgende keer nog wel mee met golfsurfen - Liesbeth Mulder

Chat openen
1
Vragen?
Vragen?