020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

GPS iPad Tocht

GPS TOCHT IN EEN NIEUW JASJE

Klaar met de saaie speurtochten? Wil je niet meer met die verkreukte en verwaaide papiertjes op stap, maar wel een leuke city game doen? Dan is de GPS iPad Tocht echt wat voor jullie.

Gewapend met een iPad zullen jullie in teams op pad gaan. Onderweg komen jullie moeilijke vragen tegen en de meest gevarieerde foto/video opdrachten. Alleen door deze goed uit te voeren kunnen jullie punten verdienen. De vragen en foto/video opdrachten komen alleen in beeld, als je op het juiste plekje in de stad staat. Zoek de punten op de iPad en verzamel zo veel mogelijk antwoorden en foto’s.

Samenwerken, humor en een beetje lef is hard nodig tijdens de iPad Tocht, want soms is het hele team nodig om aan de voorwaarden van de opdrachten te voldoen. En voor creatieve foto’s en video’s is elkidee welkom. Als team zullen jullie er samen een geweldige dag van maken.

Bij ontvangst zal de Gamemaster uitleg geven over het programma en het gebruik van de iPad. Hij kan live meekijken terwijl jullie in de stad opdrachten uitvoeren. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans om punten te verdienen.

Op de Ipad heeft u de actuele stads of  landkaart van het gebied waar de Ipad tour wordt gehouden.
Zo zie je jezelf bewegen over de kaart, je ziet ook de andere teams en dat brengt weer met zich mee dat je de andere teams kunt saboteren!

Welke strategie passen jullie toe? Veel opdrachten met weinig punten of gaan jullie voor de moeilijke opdrachten waarbij je veel punten kan behalen.

Kies verstandig de route en zorg dat je met jouw team zoveel mogelijk punten behaald!

INBEGREPEN

  • Ontvangst & Kennismaking
  • Instructie
  • iPads & iPad Tour
  • Professionele Begeleiding
  • Eventueel Catering

Offerte aanvragen (* verplicht veld)