020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Graffiti Workshop

Bij Graffiti denken veel mensen aan het midden in de nacht bekladden van viaducten en verlaten panden. Deze manier van Graffiti is echt achterhaald. Graffiti is een ware kunstvorm geworden en past perfect op een schilderij. De echte professionals maken met spuitbussen met verf prachtige wandtekeningen en unieke doeken.

BEN JIJ EEN ECHTE KUNSTENAAR?

Het strand is de perfect locatie voor onze Graffiti Workshop. Het zand onder je voeten en de zon in je gezicht zorgen voor de perfecte creatieve omgeving. Je leert tijdens deze sfeervolle en excentrieke Graffiti Workshop in korte tijd om een prachtig doek te maken. Combineer kleuren en tekenstijlen op een afzonderlijk doek of maak met z’n allen een groot kunstwerk. Na afloop kunnen jullie de zelfgemaakte kunst meenemen naar kantoor of thuis als aandenken van deze unieke Graffiti Workshop.

Laat jouw vrienden, familie of collega’s zien dat jij een echte kunstenaar bent!

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT DOEN WE PRECIES TIJDENS DE GRAFFITI WORKSHOP?

Voordat het echte werk zal beginnen, zal er een eerst een schets worden gemaakt. Wij geven een demonstratie waarin de basis en handige trucjes uitgelegd worden, hierdoor zal het gemakkelijker worden om een schets te kunnen omzetten naar een prachtig graffiti kunstwerk

WAAR KUNNEN WIJ DE GRAFFITI WORKSHOP VOLGEN?

Wij bieden de Graffiti workshop sowieso aan in elke kustplaats. Zitten jullie in het binnenland? Neem gerust contact op! We hebben altijd mogelijkheden?

WAT IS DE PRIJS VOOR EEN GRAFFITI WORKSHOP?

Een Graffiti workshop event is maatwerk. Graag willen wij jullie vragen om ons te bellen/mailen over jullie gewenste datum, aantal deelnemers & locatie. Dan maken wij een aantrekkelijke prijs op maat!

KUNNEN WE NA DE GRAFFITI WORKSHOP BLIJVEN ETEN?

Uiteraard is het mogelijk om de workshop uit te breiden en naast de activiteit ook te blijven voor eten en drinken. Zo kan je kiezen uit een drankarrangement, lunch, diner of een barbecue. Uiteraard is het mogelijk om hier afspraken over te maken en kan er doorgegeven worden of er eventueel deelnemers zijn met allergieën. Als je kiest voor de Graffiti Workshop met eten en drinken aan het strand dan heb je gegarandeerd een goedgevulde en creatieve middag.

INBEGREPEN

  • Ontvangst & Kennismaking
  • Instructie
  • Graffiti Workshop
  • Professionele Begeleiding
  • Eventueel Catering

 

Meer soortgelijke workshops: Pimp je Slipper workshop of Schilder workshop

Stel zelf uw evenement samen

Offerte aanvragen (* verplicht veld)

Review

Wat een snelle communicatie! De leerlingen van de brugklas van MT010 (De Mavo voor Theater) in Rotterdam hebben echt genoten van de workshops georganiseerd door BeachEvents.nl! Ze hebben een grafittiworkhop en een HAKA workshop gedaan! Bedankt BeachEvents! - Egrit Koning