020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Mindlounge

Corona zorgt voor stress. Meditatie is een ultiem middel om deze stressverhoging tegen te gaan. Mediteren kost tijd, geduld en concentratie. Voor veel mensen de reden af te haken of er zelfs niet aan te beginnen. Met de MindLounge maken de deelnemers op een verbluffend eenvoudige wijze kennis met mediteren.

Met de MindLounge hebben wij een tool ontwikkeld die maanden ervaring in mediteren overslaat. Het geeft deelnemers via een speciaal geleide meditatie direct inzicht in de hersenactiviteit en de daarbij behorende mate van stressbestendigheid.

WAT IS DE MUSE?!

De ingenieuze Muse die middels 7 sensoren metingen verricht in brein, hart en buik en deze metingen omzet in real time audio (storm=stress, briesje=neutraal en fluitende vogels=optimale ontspannning) leert deelnemers te sturen naar hun meest ontspannen status.

Via een interactieve competitie kunnen tijdens de MindLounge alle scores worden vergeleken en verbonden. Om zo de meest ontspannen man of vrouw te benoemen of om de ontspanningsgraad van het gehele bedrijf te bepalen.

KEIHARD WERKEN, KEIHARD ONTSPANNEN!

INBEGREPEN

  • Ontvangst & Kennismaking
  • Instructie
  • Tablets & Muse Devices
  • Professionele Begeleiding
  • Prijsuitreiking
  • Eventueel Catering

Offerte aanvragen (* verplicht veld)

Download Brochure

Review

BeachEvents heeft bij onze soft-skill development day een mooie rol vervult om ons de waarde van 'rust' in te laten zien. Aan de hand van de 'muse' konden wij zien hoe effectief wij tot rust kunnen komen met onze kennis - Sander Oleana