020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Powerkiten

Powerkiten met Nasawings & Matrassen, alweer zo’n spectaculair onderdeel! Starten met kleine kites om het sturen onder de knie te krijgen. Vervolgens steeds grotere Powerkites tot meer dan 8 m2! Even zelf de lucht in? Kijk maar uit! Voor je het weet hang je in de lucht en maak je reuze sprongen van wel 2 meter hoog!

Met grote, krachtige kites op het strand met vrienden of collega’s! Hartstikke leuk voor jong en oud, want iedereen kan het leren. Wil je deze activiteit combineren met wat te eten en/of te drinken? Dan regelen wij de perfecte strandlocatie voor jullie! Lekker een dagje uitwaaien op het strand langs het water! Dit is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind.

Hoe werkt het? Na een korte uitleg door onze instructeurs op het strand over het gebruik van de powerkite, gaat u zelf in kleine groepjes aan de gang. We leren je de speciale kites op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je leuke trucjes! Gedurende de les kunt u overstappen naar grotere en krachtigere Powerkites. Zo hebben wij grote powerkites voor mensen die echt de kracht van de wind willen voelen en de kleinere powerkites voor de mensen die meer ontspannen bezig willen zijn.

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT HEBBEN WIJ NODIG VOOR POWERKITEN OP HET STRAND?

Wanneer de zon schijnt, is een zonnebril handig en zonnebrandcrème noodzakelijk! Sportkleding is handig maar niet nodig. Soepele kleding heeft de voorkeur.

WAAR KUNNEN WE POWERKITEN?

Dit kan op alle stranden van Nederland. De meest populaire locaties zijn Powerkiten IJmuiden, Powerkiten Zandvoort, Powerkiten Scheveningen, Powerkiten Kijkduin & Powerkiten Hoek van Holland.

Powerkiten mag in alle kustplaatsen op aangewezen stukken strand, dus niet bij iedere Beachclub! Bij een koppeling met horeca selecteren wij de juiste locatie voor jullie op loopafstand!

KUNNEN WE POWERKITEN COMBINEREN MET EEN ANDERE ACTIVITEIT?

Alle strand- en wateractiviteiten zijn te combineren. Of combineer meerdere activiteiten met een lunch of barbecue arrangement! Powerkiten wordt veelvuldig gecombineerd met Blokarten.

WELKE POWERKITES GEBRUIKEN JULLIE?

De powerkites die worden gebruikt zijn die van Peter Lynn in alle soorten en maten. Er zijn veel verschillende soorten vliegers. Er is er voor elk wat wils. Zo zijn de kleine vliegers om rustig te vliegeren en te ontspannen en kunnen de grote Powerkites gebruikt worden door de mensen die wat meer uitdaging zoeken. Zij kunnen op deze manier de kracht van de wind heel goed zelf ervaren.

IS POWERKITEN VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

Ja, dit kan iedereen want je bepaalt zelf met wat voor vlieger je wilt vliegeren. Na een korte uitleg door een professionele instructeur kan je veilig aan de slag. Je leert de juiste technieken, krijgt tips en trics en er is overleg met welke kite jij het beste kunt vliegeren.

Wanneer je een uitdagendere versie van vliegeren wilt doen, dan is Powerkiten het ideale (bedrijfs)uitje voor jullie! Tijdens het powerkiten wordt er geleerd om speciale vliegers op een veilige manier te besturen. Verder worden er trucjes geleerd en als de powerkite helemaal onder controle is, dan kan er geprobeerd worden om sprongen te maken!

WANNEER KUNNEN WE POWERKITEN?

Powerkiten is het hele jaar mogelijk op alle stranden van Nederland. Jullie zijn dus ook welkom in de wintermaanden!

BEDRIJFSUITJE POWERKITEN

Wilt je jullie personeel belonen voor een jaar hard werken? Zoek je iets nieuws, iets sportiefs en origineel voor een bedrijfsuitje? Dan is een personeelsdag de perfecte manier om actief te ontspannen Wij snappen als geen ander dat een perfect georganiseerd teamuitje zal zorgen voor een positievere atmosfeer binnen uw bedrijf/afdeling. Met een divers programma (actief-creatief-avontuurlijk) en verschillende sfeervolle locaties zullen wij er voor zorgen dat het personeel dit dagje uit niet snel zal vergeten.

INBEGREPEN

  • Ontvangst & Kennismaking
  • Instructie
  • Powerkite Demo
  • Powerkiten
  • Professionele Begeleiding
  • Eventueel Catering

 

Offerte aanvragen (* verplicht veld)

Review

Leuke les gehad met mijn gezin (kids van 9 en 12). Met uitleg vooraf en goede hulp en positieve feedback tijdens het powerkiten is het ons allemaal gelukt om de vliegers in de lucht te houden. Wij vonden het een geslaagde middag en het is een gezonde en leuke manier om een gezinsactiviteit te ondernemen in coronatijd! - Saskia Muilwijk

We hebben een heerlijke middag gehad op het strand. Een ideale combinatie van actie en ontspanning. Onze instructeur was erg geïnteresseerd en betrokken en heeft iedereen echt persoonlijke aandacht gegeven. We zijn na het Powerkiten zo enthousiast geworden dat we ook van plan zijn te gaan leren kitesurfen! Nogmaals bedankt voor de leuke dag! - Roëlle de Koning

Chat openen
1
Vragen?
Vragen?