020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Strandpaviljoen Noorderlicht Bergen

Spoel aan in Bergen aan Zee

Strandpaviljoen Noorderlicht, gelegen op slechts 300 meter van de noordafgang, is een oase van vrijheid en ontspanning in Bergen. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad en een ideale plek om te genieten van een heerlijke dag op het strand, omringd door de schoonheid van de Noordzee en de duinen.

Of je nu komt om te ontspannen, te genieten van het uitzicht of om te feesten, Strandpaviljoen Noorderlicht heeft voor ieder wat wils. Het paviljoen biedt een uitgebreid assortiment aan drankjes en heerlijke gerechten. De koks bereiden de heerlijkste gerechten en hapjes. Veel healthy food, met mooie en verse ingrediënten. Kom bij Noorderlicht langs voor heerlijke lunch en borrel met een wisselend menu!Kom genieten terwijl je luistert naar de zachte golven van de zee.

Spoel aan op deze unieke plek en ervaar de vrijheid en ontspanning die je alleen op het strand kunt vinden. Strandpaviljoen Noorderlicht is de plek waar je naartoe wilt voor een onvergetelijke ervaring aan de kust.

Offerte aanvragen
Beschikbare arrangementen