020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

HIGHTIDE

ALLES OP Z’N TIJD BIJ HIGHTIDE!

De unieke combinatie van sport en ontspanning maakt High Tide Surf & Food de ultieme locatie voor levensgenieters. In ongedwongen sfeer verwelkomen zij jullie op het heerlijke terras. Het stukje strand is nog onontdekt en authentiek, grenzend aan het natuurgebied is het zelfs in hartje zomer niet overspoeld.

Het liefst vieren we buiten op het strand en op het terras in de open lucht! Maar met minder weer sluit Hightide de veranda en zetten ze de heaters aan.  De keuken is sterk in fair food; lokaal ingekocht, biologisch, puur en lekker! Denk aan Foodcourts; world streetfood , fingerfood, BBQ of de heerlijke burger bar. Wil je “seated” dineren? dan hebben ze plaats voor ongeveer 50 personen. Ga je voor een foodbar dan kunt je terecht met 75-100 personen.

Een besloten (bedrijfs)feest behoort tot de mogelijkheid, de beachclub is dan helemaal voor jullie, al kan er zo af en toen een surfer met zijn board langslopen op weg naar z’n locker.Die board kan ook voor jou zijn uiteraard! Hang Loose!

Wat kun je verwachten?

• Biologisch
• Lokale producenten
• Terras met zon en zeezicht
• Huiskamersfeer
• Blokarten en onze vele andere activiteiten