020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Activiteiten

Teambuilding, Personeelsfeesten, Teamuitjes, Uitwaaien met je Team. Niet alleen op het strand! Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor unieke evenementen door heel Nederland. Of het nu gaat om Keihard Werken! Keihard Ontspannen Events, Blow Away Your Stress Events, Familie & Vrijgezellenfeesten of een programma op maat, bij ons is alles mogelijk! We hebben exclusieve locaties op diverse stranden, rondom water, in een kasteel of zelfs in de stad.BeachEvents.nl organiseert al 34 jaar sportieve & gezellige strandactiviteiten die perfect geschikt zijn voor ieder bedrijfsuitje!

Onze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden en groepen van 15 tot meer dan 5000 mensen.

Zoek je naar een teambuilding activiteit als bedrijfsuitje? Onze We Robinson Experience heeft zich bewezen als ideale activiteit voor het versterken van de onderlinge banden. Of willen jullie met jullie bedrijf Op Vakantie? Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan Programma’s & Workshops!

De formule 1 keert terug naar Zandvoort! Speciaal voor de echte racefans hebben wij ons nieuwe Grand Prix E-Chopper Experience op onze stoere E-Choppers!

Voor jullie bedrijfsuitje die draait om gekkigheid en fun hebben wij onze Crazy Games! Of willen jullie na een jaar Keihard Werken Keihard Ontspannen en mediteren met de Muse? Activiteiten zoals Powerkiten en Blokarten blijven ontzettend gaaf! Natuurlijk hebben wij nog veel meer! Boek bij BeachEvents.nl voor een onvergetelijk evenement!

Klik op de activiteiten hieronder of neem contact met ons op!