020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

BEACHEVENTS.NL

Welkom bij BeachEvents.nl, dé bestemming voor unieke strandbelevenissen! Of je nu een intieme groep van 15 personen hebt of een grootschalig evenement voor wel 5000 personen, wij hebben de expertise en ervaring om aan al je wensen te voldoen.

Geef je team een krachtige start met onze Haka Workshop, een intense teambuilding-ervaring die de focus, communicatie en teamspirit versterkt. Ontdek de betekenis van verschillende Maori symbolen en laat je team brullen van kracht en energie! Het is een energiek beginonderdeel dat de teamgeest bevordert en de focus versterkt.

Of daag jezelf uit met onze We Robinson Experience, geïnspireerd door het ultieme overlevingsspel. Ontdek je creatieve kant met workshops zandsculpturen en vliegers bouwen of geniet van de vrijheid van het rijden op onze stoere E-Choppers tijdens een tour langs de kustlijn.

Naast spectaculaire strandactiviteiten kunnen wij ook de volledige horeca verzorgen, van een heerlijke beach BBQ tot een spetterend strandfeest. Bij BeachEvents.nl werken we samen met partners door heel Nederland om jouw evenement tot een succes te maken. Of je nu een bedrijfsuitje, een teambuildingdag of een speciale viering op de planning hebt staan, wij verzorgen alles tot in de puntjes.

Ons toegewijde team staat klaar om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden en een onvergetelijke ervaring te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je meenemen op een avontuurlijke reis op het strand. Ontdek de mogelijkheden en creëer blijvende herinneringen.

BeachEvents.nl, waar unieke ervaringen tot leven komen en waar we jouw event van begin tot eind met passie verzorgen!