020 638 32 64
Al 30 jaar groot in Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events!

Personeelsuitje Strand

BeachEvents.nl organiseert al 30 jaar uw sportieve & gezellige personeelsuitjes die perfect geschikt zijn voor iedereen! Onze strandactiviteiten zijn geschikt voor alle leeftijden en groepen van 10 tot meer dan 1.500 mensen.

De formule 1 keert terug naar Zandvoort! Speciaal voor de echte racefans hebben wij ons nieuwe Grand Prix E-Chopper Experience op onze stoere E-Choppers! Zoek je naar een teambuilding activiteit als personeelsuitje? Onze We Robinson Experience heeft zich bewezen als ideale activiteit voor het versterken van de onderlinge banden. Of willen jullie met jullie bedrijf Op Vakantie? Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan Programma’s & Workshops!

Voor jullie personeelsuitje die draait om gekkigheid en fun hebben wij onze Crazy Games! Of willen jullie na een jaar Keihard Werken Keihard Ontspannen en mediteren met de Muse? Activiteiten zoals Powerkiten en Blokarten blijven ontzettend gaaf! Natuurlijk hebben wij nog veel meer! Boek bij BeachEvents.nl voor een onvergetelijk evenement!

Klik op de activiteiten hieronder of neem contact met ons op!